Medeni mjesec: Zračni znakovi bi u Evropu, a vodeni na plažu

Ovan, Lav, Strijelac: Avantura

Pripadnicima vatrenih znakova avanturizam je u krvi, a spajanje adrenalina i ljubavne strasti ne može biti savršenije za medeni mjesec. Safari, rafting, planinarenje ili bilo koju drugu aktivnost u prekrasnoj prirodi vide kao idealnu priliku za stvaranje doživotnih uspomena s partnerom. Pritom im nije važan samo komfor, koliko doživljaj i činjenica da su zajedno s partnerom. Idealne destinacije za njih su Kenija, Kambodža i Island.

Bik, Djevica, Jarac: Uživanje

Pripadnici zemljanih znakova na svom idealnom medenom mjesecu bi najradije spojili sve ovozemaljske užitke i apsolutno uživali u hedonizmu. Zbog toga im nije toliko bitno je li riječ o egzotičnoj lokaciji, koliko im je važno da je ponuda vrhunska, da imaju dovoljno sadržaja za razgledavanje, ali i ljubavno gnijezdo u koje se mogu povući. Vinogradi Italije, šarmantna francuska sela ili američka Napa preporučljive su lokacije za njih.

Rak, Škorpion, Ribe: Opuštanje

Posve prirodno, pripadnici vodenih znakova na medenom mjesecu najviše teže opuštanju uz vodu. Prekrasna plaža, po mogućnosti na egzotičnoj lokaciji o kojoj su oduvijek maštali, neobičan otok s nepoznatim običajima, cijeli dani provedeni u kupaćem ili bez njega – za njih su sve što žele uz svoju bolju polovicu. Destinacije poput Sejšela, Kube, Maldiva ili Tajlanda za njih su lokacije iz snova.

Blizanci, Vaga, Vodenjak: Svega po malo

Za zračne znakove medeni mjesec mora biti bijeg od svakodnevice, ali ne smije ih ograničavati. Iako bi oni rado proveli sate na osamljenoj plaži, to bi im brzo dosadilo. Zato su za njih puno bolja putovanja europskim zemljama ili drugim državama s bogatom ponudom aktivnosti. Važno im je da mogu iskusiti puno toga – od pustolovine, dobre hrane, masaže do uživanja u dvoje. Idealne lokacije za njih su Amsterdam, London, Pariz, New York.