Mars u Strijelcu donosi promjene koje čekamo: Sve kreće nabolje, pred nekima su životne prilike!

Mars ulazi u znak Strijelca 13. decembra, a to će nam dati energiju koja nam je već neko vrijeme nedostajala, pa će nam biti lakše na poslu, ali i u komunikaciji sa drugima.

Ovaj položaj planeta uticaće ipak na svaki znak različito, a u tekstu saznajte šta donosi vama.

Ovan

Mars u Strijelcu vam donosi novac, ali i dobre prilike. Lako ćete sada utvrditi šta vam je tačno potrebno, a ubrzo će vam se pružiti prilika da to i ostvarite.

Imate dosta energije i koncentracije da ostvarite tačno ono što vam je potrebno da biste bili zadovoljni. Iskoristite svoj šarm da biste stigli do vrha, a onda pokažite sve što znate.

Bik

Očekuju vas sjajne poslovne prilike. Ako razmišljate o promjeni posla, nije baš pravi trenutak – strpite se još malo, a onda iskoristite priliku koju ćete imati.

Pazite šta govorite saradnicima. Fokusirajte se na ono što želite da ostvarite i napravite dobar plan kako da to ostvarite. Razmišljajte trezveno i neka vam cilj sve vrijeme bude pred očima.

Blizanci

Ova godina vas je naučila da čekate, ali uprkos tome, i dalje postoji nešto što čekate, čemu se radujete, ali moraćete da sačekate još malo, ali isplatiće se.

Posvetili ste se poslu i, iako proteklih mjeseci niste vidieli neke rezultate toga, sada ćete uživati u plodovima svog rada. Bićete dobro nagrađeni i više nego što očekujete.

Rak

Sve dođe u svoje vrijeme, a vaše vrijeme je baš sada, dok je Mars u Strijelcu. Bićete puni energije, ali važno je da je usmjerite na nešto dobro, nešto što će vas ispuniti ili vam donijeti zaradu.

Sjajno ste raspoloženi, sada je sjajna prilika kako za sticanje prijatelja, tako i za započinjanje nečeg novog. Iskoristite to.

Lav

Zahvalni ste za sve što vam se desilo tokom godine i spremate se za nove avanture. I baš sada je sjajno vrijeme da započnete nešto novo. Mars u Strijelcu će vam dati enegije za sve to, a ideja vam definitivno ne nedostaje. Dajte “gas” i krenite u nove pobjede!

Djevica

Ponekad se pitate kako je moguće da vam iznova i iznova sve ide naopako. Ali, Mars u Strijelcu će vam pomoći da promijenite perspektivu, donijeće vam nadu, a onda možda u Novu godinu uđete puni optimizma i sreće.

Vaga

Konačno znate šta tačno hoćete, niste više zbunjeni. Položaj Marsa sada će vam donijeti i ostvarenje tih želja, zato pazite šta želite, možda vam se i ostvari!

Škorpija

Trenutno ste sebi na prvom mjestu, što je sasvim u redu, a ono što će vas posebno obradovati je da ćete se, dok je Mars u Strijelcu, osjećati fantastično. Dosta brinete o svom psihičkom i fizičkom zdravlju i to će vam se “isplatiti”.

Strijelac

Dosta vremena ste proveli preispitujući se da li vaša intuicija “radi”, tj. treba li da joj vjerujete. Sumnjali ste u sebe toliko da vam je to maltene postala navika.

Mars u Strijelcu će vam sada promijeniti mišljenje, više ćete vjerovati svom instinktu. Pametniji ste nego što mislite, a sada ćete se u to i uvjeriti, pa ćete i više vjerovati u sebe i svoj sud.

Jarac

Ovaj tranziće vas natjerati da dobro promislite o svom karakteru. Već neko vrijeme ima stvari koje želite da promijenite u svom životu – navike, ljubav, želite da imate više vremena za sebe…

Sada ćete konačno znati tačno šta treba da radite da biste živjeli onako kako hoćete. Možda ćete morati pomalo i da se žrtvujete, ali ćete ostvariti ono što želite.

Vodolija

Stvari u porodici u posljednje vrijeme nisu bile baš savršene, ali Mars u Strijelcu će vam pomoći da iz toga izvučete nešto pozitivno. Ovaj tranziće vas napuniti energijom, pa će čak i oni koji su užasno lijeni sada biti na nogama. Shvatićete šta tačno želite u životu i kako da to ostvarite.

Ribe

Ponekad je potrebno da vas nešto “udari” da se probudite i osvrnete se na to kakav je vaš život. Ako nije onakav kakav želite, imate sreće jer će vam Mars u Strijelcu donijeti dobre promjene. Konačno ćete postaviti prioritete i raščistiti šta je važno, a šta nije. Vrijeme je za akciju, “kukanje” vam neće pomoći da promijenite situaciju.