Mars u Djevici donosi sreću ovim znakovima: Blago vama ako ste među njima!

U svom dvogodišnjem prolasku kroz Zodijak, Mars će se ove godine zadržati u znaku Djevice od 5. 9. do 22. 10. U tranzitu kroz ovaj uredan i sistematičan znak Mars će naglasiti planiranje, organizaciju i usavršavanje

Konstruktivna, suzdržana energija Marsa u Djevici neće doći do punog izražaja krivnjom nepovoljnih odnosa s ostalim planetima u ovom razdoblju. Sukob s Neptunom oko 24. 9. narušit će realističnu prirodu Marsa u Djevici.

Aktivnosti koje tada budu poduzete počivat će na pogrešnim procjenama i krhkim temeljima. Početkom listopada upornost i žilavost mogle bi pomoći u prevladavanju poteškoća, dok će 11. 10. biti trenutak otrežnjenja i suočavanja sa stvarnošću.

Najviše previranja i borbi u ovom razdoblju zadesit će promjenjive znakove Blizance, Djevice, Strijelce i Ribe. Djevice će se u svojim pomno planiranim aktivnostima previše oslanjati na druge, što u sebi krije opasnost od razočaranja zbog tuđih slabosti ili neiskrenosti.

Ribe će sitnim lažima i manipulacijama izazvati sukobe u bliskim odnosima. Blizanci i Strijelci bit će izloženi stresu zbog poslovnih i obiteljskih poteškoća. Pratit će ih nezadovoljstvo i gorčina, koji će im otežati usklađivanje privatnog i poslovnog života.

Bikovi i Jarci bit će osnaženi Marsovom energijom. Jarci će stvarati velike i dugoročne planove, ali ih neće dovoljno jasno prenijeti suradnicima i bliskim ljudima. Iako će se osjećati neshvaćeno, upravo sada mogu pokrenuti poslovne ili osobne projekte koji će im donijeti uspjeh.

Bikovi će osjetiti da se u njihovom ljubavnom životu odvijaju ključne stvari. Nova ljubavna prilika brzo bi mogla prerasti u ozbiljnu vezu i donijeti im puno sreće. Rakovi i Škorpioni uživat će u dinamičnom, aktivnom životu i polako se približavati ostvarenju želja.

Marsov će utjecaj biti najmanji na Ovnove, Lavove, Vage i Vodenjake. Manje poteškoće s poslom i prihodima ili u bliskim odnosima neće bitno utjecati na njihovo raspoloženje.