Mars u Blizancima od 4. marta do 23. aprila donosi niz blagodeti za Vodolije, Lavove, Vage…

Piše: Astrolog Peđa Petrović

Od 4. marta do 23. aprila planeta Mars tranzitira kroz znak Blizanaca♊️. Blizanci♊️ su III polje zodijaka, polje saobraćaja, automobila, komunikacije, kraćih puteva, braće i sestara, komšiluka… To su globalno primarne teme u narednom periodu. Za oko 1,5 godinu obiđe cio zodijak. Mars je i pravac u kome se krećemo, gdje i na šta najviše trošimo energiju i koji su nam prioriteti, blokade i prepreke. Za povratak Marsa na isti stepen i minut u trenutku rođenja se radi posebno horoskop koji nam ukazuje na gore navedeno i traje oko 1,5 god.
Mars u Blizancima♊️ voli presing, brzinu misli i djela i voli da priča. Veoma je brzoplet, ishitren, nestrpljiv i hrabar na riječima. Komunikativan, duhovit, inteligentan u svakoj vrsti komunikacije. Ukoliko je u lošim aspektima sklon je povređivanju i padovima, osjetljiva koljena, zglobovi, pluća i respiratorni trakt. Problemi u komunikaciji i saobraćaju, kao pješak ili vozač automobila, bicikla ili motocikla.
Ako se prepoznajete kao Mars u Blizancima♊️ čuvajte se u narednom periodu. Izbjegavajte konflikte u svakom vidu komunikacije. Pogotovo Blizanci♊️, Strijelčevi♐️, Djevice♍️ i Ribe♓️ da se paze. Dobri aspekti za Vodolije♒️ i Vage♎️ a takođe i Ovnove♈️ i Lavove♌️. U zavisnosti od položaja i aspekata planeta i polja u trenutku vašeg rođenja djelovaće za svakoga individualno bilo pozitivno ili negativno.
(aura.ba)

error: Content is protected !!