Marica i Nenad. N. iz Švicarske: Razdvojeni crnom magijom, spojeni učenjem Kur’ana u Doboju kod Rabije

vidovita-rabija

Vidovita Rabija

Marica i Nenad N. iz Švicarske imali su skladan i uspješan brak 16 godina. Marica je rodila troje prekrasne djece, oboje su radili u dobrim firmama i stekli zavidnu imovinu. Sve je bilo super dok Nenad nije upoznao Kristinu koja je počela raditi u istoj kompaniji u kojoj je radio i Nenad.

Iz dana u dan, Nenad se sve više vezao za Kristinu. Zaljubio se, a ni Kristina nije bila ravnodušna, pa je njihova veza uskoro postala neraskidiva. Problem je bio u tome što je Kristina bila slobodna djevojka, a Nenad oženjen. I bila je od njega mlađa deset godina.

Sve dok nije upoznao Kristinu, Nenad je bio dobar muž i otac, porodica mu je bila svetinja. Često je izjavljivao da bi bez žene mogao, ali djeca su mu prepreka, ne bi mogao bez njih zamisliti život. Nije planirao razvod i ponudio je Kristini da se viđaju neobavezno. Međutim, Kristina ga je željeza za sebe. Htjela je cjelovitu vezu, nikako usputno viđanje.

Kristinini su apetiti rasli i insistirala je da se Nenad razvede. Punila mu je glavu neprekidno svojim idejama, pa je Nenad, shvativši da je sve otišlo predaleko i da bi ogao ostati bez djece, odlučio raskinuti sa Kristinom.

Ona to nije prihvatila, i dalje ga je zvala, slala poruke, presretala na hodnicima…po svaku cijenu ga je željela odvojiti od porodice. Nenad se oglušio na njene vapaje, čvrsto odlučan u nakani da se okrene porodici.

Tada se Kristina odlučuje za crnu magiju. To joj je bio jedini način da povrati Nenada. Odmah je uzela godišnji odmor i otputovala u rodnu Srbiju da pronađe crnog maga kako bi ostvarila svoje planove. Nakon što je ispričala svoju priču i donijela slike od Nenada i Marice kao i osobne podatke, crni mag obećava da će putem vlaške magije za šest dana nabaciti crnu magiju na njih i nakon nekoliko dana će Kristina biti zadovoljna razvojem situacije. U početku je magija djelovala i Nenad se posvađao sa Maricom, rastali su  se i on se ponovo skrasio sa Kristinom. Marica je pokušavala da ga vrati, ali uzalud. Žena je totalno propala, posjećivala je psihijatre, rasprodali su imovinu, djeca su se otuđila od njih, nastao je haos.

Na kraju Marica pronalazi Vidovitu Rabiju iz Doboja. Nakon što ju je Rabija saslušala, otvorila je njihove zvijezde i prepoznala vlašku magiju koja je nabačena da bi se njihove zvijezde razdvojile.

Nakon 35 dana rada na daljinu, Rabija uspijeva, uz određeni ritual ukloniti crnu magiju, i u kratkom periodu Nenad je stupio u kontakt sa Maricom. Povučen je zahtjev za rastavu braka. Od tada više Kristina ne postoji, Rabija je uz pomoć liječenja Kur’anom spasila ovaj brak.

Kontak vidovite Rabije:

14569119_1160210280738083_1595443687_n