Margot Hintz iz Dortmunda izbjegla je operaciju kuka zahvaljujući POLARIS DISKU: DOKTORE, INJEKCIJU MOŽETE DATI SAMI SEBI, MENI VIŠE NE TREBA, POLARIS DISK ME JE SPASIO

U ljudskoj prirodi uvijek postoji nada da će biti bolje i kada stvarno tako bude kao u slučaju umjetnice iz Dortmunda, teško je zadržati emocije i iskru u očima, i ne doživjeti ovo kao pobjedu svih nas, običnih ljudi.

Gospođa Margot Hintz (83) iz Dortmunda bila je član uspješnog hora sa kojim je proputovala čitav svijet. Nažalost blistava karijera je prekinuta zbog zdravstvenih problema o kojim ćemo od gospođe saznati:

“Moji problemi počeli su sa bolovima u leđima, zbog kojih sam bila u bolnici jer sam imala uski spinalni kanal, ali uz pomoć injekcija doktori su to rješavali. Tu moji problemi nisu prestali. Moj kuk me je počeo boljeti, tako da sam svaka dva mjeseca išla kod ortopeda i u početku sam dobivala injekcije protiv bolova.

Poslije izvjesnog vremena injekcije mi više nisu pomagale, tako da mi je doktor davao injekcije sa kortizonom. Njihovo djelovanje je isto bilo kratkotrajno.

Pošto mi više ništa nije pomagalo, doktor mi je preporučio operaciju. I druga dva doktora od kojih sam zatražila mišljenje potvrdila su da trebam novi kuk, jer za artrozu kuka ne postoji alternativno rješenje. Ja sam odbila operaciju, jer je moja prijateljica nakon operacije postala dementna.

Na kraju sam isprobala i hijaluron koji sam morala sama platiti, ali opet bezuspešno. I onda sam saznala za POLARIS disk, koji već koristim šest nedelja. Do tada sam koristila rolator (hodalicu), čak sam imala i malu hodalicu, jer nisam mogla bez nje prijeći iz dnevnog boravka do kuhinje.

Koristeći POLARIS primijetila sam da bolovi polako nestaju i da se mogu kretati bez hodalice. I dalje idem svaka dva mjeseca kod ortopeda. Kada sam prošli tjedan došla kod njega, već je bila spremna injekcija za mene. Samo sam se nasmijala i rekla mu:
“Doktore, danas je možete dati sami sebi, jer meni više ne treba!”

On me je čudno pogledao, a ja sam mu pokazala što koristim. Zatim je lakomisleno rekao da mi on isto tako može njegove ruke staviti na kuk, na šta sam mu odgovorila da mi je već dovoljno dugo stavljao svoje ruke i davao injekcije i da mi to nije ništa pomoglo.

Njegovom čuđenju nije bilo kraja kada je izvršio mjere moje pokretljivosti i zaključio da je 75% bolje u odnosu na prošli put. Svi moji poznanici koji me vide bez hodalice pitaju me da li sam već imala operaciju, a ja im sa oduševljenjem ispričam o mom iskustvu sa POLARIS diskom. I naravno ne prođe dan da ne popijem bar litru vode koju sam tretirala POLARIS diskom.”

SPECIFIČNA PRIMENA POLARIS-A KOD: Svih vrsta bolova, bolne kičme i zglobova, loše cirkulacije, opstipacije, problema sa crijevima i želucem, hemoroida, ginekoloških i uroloških problema, PMS-a, klimakteričnih tegoba, steriliteta, oslabljenog libida i potencije, uvećanja prostate, gojaznosti, plućnih i srčanih problema, problema štitne žlijezde i sinusa, glavobolje, nesanice i lošeg raspoloženja..

Dr. Dino Tomić je spec. ginekologije i porodništva. Preko 20 godina bavi se istraživanjem drugih mogućnosti liječenja izvan ograničenih domena klasične medicine: kvantnom i biorezonantnom medicinom, homeopatijom, akupunkturom i energetskim tehnikama.

Kontakt telefoni za narudžbe: Srbija: 065/45 43 452, Hrvatska: 095/ 5155 446 BiH: 066/09 23 90. Crna Gora: 067/13 10 59

E-mail: [email protected] www.zdravljenadar.com