Mantra za uspjeh i sreću: DVIJE MAGIČNE REČENICE KOJE IZ KORIJENA MIJENJAJU NAŠ ŽIVOT NA BOLJE!

Vodite se ovim rIJečima i sreća vas neće zaobići

Ukoliko se ovako postavite u svim životnim situacijama, njegov kvalitet će se drastičn poboljšati. Da bi ste primijetili promjene potrebno je vrijeme. Posvetite narednih nekoliko mjeseci sebi i vodite se ovim rečenicama i vidjet ćete kako se život mijenja na bolje.

Prva mantra: Ja sam heroj svog života

Svaki dan sa sobom nosi nepredviđene okolnosti. Razočarenje, loše vijesti ili bilo šta drugo mogu da vas zadese. Na vama je da odlučite kako ćete da odgovorite na sve to.

Ukoliko na svaki problem odgovorite rečenicom: “Ja sam heroj svog života”, podsvijesti šaljete poruku da ste mentalno jaki.

Odluka da budete heroj svog života znači postaviti sebi pravo pitanje kada nastupe problemi. Zapitajte se šta možete da uradite po tom pitanju, umjesto da sažalijjevate sebe ili krivca tražite u nekom drugom.

Ova mantra treba da vas podsjeća da izbor zavisi isključivo od vas. Sreću, uspjeh ili propast biramo mi sami. Možete da postgnete sve što želite, ali prije svega je potrebno pozitivno misliti.

Mantra dva: Ja mogu sve što poželim

Usudite se da probate nove stvari. Često se plašimo da izađemo iz zone komfora iz staha koji nije osnovan, zato sebe tjerajte što češće da probate stvari koje ranije niste.

Ukoliko ne probate ni ne znate šta i koliko možete. Ne možete biti pisac ako ništa ne pišete, prodavac, ako ništa ne prodajete, ili plesač koji ne pleše. Nećete uspjeti bez pokušaja.

Podsvijest može mnogo toga. Ukoliko ih hranite poztivnim mislima, to će se odraziti na vaš život. Rođeni smo bez ograničenja i sa mogućnošću da ostvarimo sve što zacrtamo, prepreke sami stvaramo negativnim mislima.

Počnite sa uvođenjem ovih mantri u svoj život i bolji kvalitet života neće izostati.