Mali lažljivci: Četiri horoskopska znaka kojima nedostaje iskrenost

Nekim znakovima urođeno je da žive u skladu sa svojim principima, ali postoje četiri znaka koji imaju dvostruka mjerila i često zagovaraju jednu stvar, dok sami rade suprotno.

Blizanci

Oni su preambiciozni da bi dopustili moralu i njihovim životnim vrijednostima da im stanu na put do uspjeha. Nemaju nikakvih problema sa gaženjem svojih ideala kako bi što lakše i brže došli do cilja.

Dvolični su, lažljivi i pasivno-agresivni. Osim toga, bez problema će nekome “zabiti nož u leđa” i iznevjeriti povjerenje.

Škorpija

Oni ne vjeruju u davanje druge šanse drugima i ne mogu oprostiti i zaboraviti. Kada neko iznevjeri njihovo povjerenje, oni mu zatvaraju sva vrata.

Ipak, kada oni nekoga izdaju, očekuju da im se oprosti i shvati njihova strana priče.

Strijelac

Njih često nazivaju dvoličnima jer su previše dragi i obzirni da bi nekome svjesno slomili srce. Osim toga, rijetko kada drže do svojih principa i lako ih ignorišu kada im to odgovara.

Vodolija

Oni za svakoga imaju osmijeh i prave se da brinu o svačijim osjećajima, ali duboko u sebi zapravo osuđuju i procjenjuju sve koje poznaju.

Trude se da ostave utisak kako su opušteni, dragi i da sve prihvataju upravo takve kakvi jesu, ali to je samo fasada kojom skrivaju svoju osuđujuću i kritičnu narav, piše Pinkvilla.