MALI I VELIKI SUPRUŽNICI: MALE ŽENE ZA MERAKA, NISKI MUŠKARCI VELIKI LJUBAVNICI!

Stara je narodna izreka „nizak će te natjerati na vrisak“,  ili da „se u maloj boci otrov drži“

nizak muskarac Kao što sve na svijetu ima svoje mane i prednosti, tako i ljubav između malih i visokih ima svoje draži. Male žene su većini muškaraca vrlo privlačne. Čak veoma visoki muškarci obično obožavaju niske djevojke. Sviđa im se, kako kažu, to što su kompaktne, sićušne i lake za baratanje. Vjerovatno je za to zaslužan onaj gen pećinskog čovjeka koji svoju ženu vuče za kosu ili stavi na rame i nosi kući. Pri tome treba voditi računa da teško može staviti na rame neku od dva metra i osamdeset kila.

U krevetu su, dokazano je, male žene vatrenije, strastvenije. Ali, su i jako ljute, prgave. Zato je u narodu ostala izreka za male žene „da se u malim bocama drži otrov“

Brak sa niskim muškarcem znači ženi donosi brojne zadovoljstva i prednosti. Naročito u krevetu. Niži muškarac će uvijek nastojati adekvatno zadovoljiti svoju bolju polovicu i nadoknaditi centimetre koji nedostaju njegovoj visini.

Sveučilište u Njujorku prikupljalo je, kroz period od 50 godina, podatke o 5 hiljada porodica, samo kako bi vidjeli na koji način visina muškarca utječe na veze.

Otkrili su kako su manje šanse da se muškarci niži od 170 centimetra vjenčaju, nego što je to slučaj kod viših pripadnika muškog pola.

mali muskarac glavnaDobra vijest za niske dečke je, kako su šanse za rastavu braka, u njihovom slučaju, samo 32 posto.

Osim što su bolji prema ženi u krevetu i općenito u životu, niski muškarci su radišniji. Rade više kućanskih poslova u odnosu na visoke muškarce, pa čak i one prosječne visine. Dok niži muškarci provedu osam sati i 28 minuta sedmično obavljajući kućne poslove, visoki to čine sedam sati i 30 minuta.

Razlog je vrlo jednostavan. Visoki muškarci o sebi imaju visoko mišljenje.