Majstori s jezikom: KO SE, PORED DJEVICE, NAJBOLJE LJUBI?

Ljube se, boli glava! Zašto su najstrastveniji?Svi pamtimo prvi poljubac, a kakav je on bio zavisi i od znaka u kojem je partner rođen. Možda niste znali da horoskop i to pokazuje. Poljubac nam je mnogo važan u odnosu, preko njega uspostavljamo bliskost. Već pri prvom poljubcu shvatamo da li hemija stvarno postoji ili su to bile lažne emocije. Slijedeća tri horoskopska znaka su najbolja u vještini ljubljenja.

ŠKORPIJA (23. Oktobar-21. Novembar)
Poljubac sa Škorpijom nećete moći da zaboravite. Njihovo ljubljenje je strastveno. Kod njih ljubljenje dugo traje, zavode vještinom jezika. Imaju fantastičnu energiju koju tada razmjenjuju sa vama. Prosto im nikada nećete moći odoljeti. Posvetiće se cijelom vašem tijelu, tako da neće postajati mjesto na vama koje neće dotaknuti svojim toplim usnama.

OVAN (21. Mart-19. April)
Ovnovi su puni samopouzdanja i nemaju strpljenja da bilo šta ćekaju. Tako da ćete biti iznenađeni time što će vas već na prvom sastanku poljubiti. Takođe, su avanturističkog duha tako da vam ljubljenje sa njima nikada neće biti dosadno. Uzbudiće vas i to što će uglavnom i najžustriju svađu sa vama prekinuti tako što će jednostavno početi strasveno da vas ljube.

DJEVICA (23. Avgust-21. Septembar)
Djevice uvijek tačno znaju šta rade. Iako ponekad djeluju hladno i nespretno oni vas drže čvrsto uza sebe. Da li ste se ljubili sa Djevicom? Ako jeste, onda ste sigurno isprobali sve tehnike ljubljenja. Jer oni su sve to dobro pročitali pa se upustili u djelo. Oni uvijek analiziraju sve, pa čak i ljubljenje, tako da će vas uvijek poljubiti u momentu kada je to najpotrebnije.