Majski ritual za ostvarenje svih želja i blagostanje!

Primijenite čudesan ritual uz pomoć mandale i kristala citrin. Život će vam se promijeniti iz korijena!

Spoj mandale i kristala je moćno sredstvo za postizanje životne usklađenosti, a ovo je čudesan ritual za privlačenje izobilja!

Vilinski simbol i moć sunca izvor su skrivene energije koja se rađa u nama samima. Moć ove nevidljive energije izraz je naših želja i unutrašnjeg bogatstva koje vodi uspjehu i kreativnosti.

Obilje je svuda oko nas u znaku prelijepog rastinja okićenog najljepšim bojama. Pravi je trenutak za proširenje i duhovni rast. Ovo je vrijeme kada se osjećamo kao da možemo da levitiramo kroz povjetarac i miris procvale prirode.

Mandala obilje nastala je u proljeće kada sve buja. Inspirisana je cvijetom trešnje koji u Japanu služi kao sredstvo za proricanje bogatstva naredne žetve riže (koja predstavlja glavni izvor hrane u toj zemlji).

Jedan od simbola kojim je mandala inspirisana jeste vilinski simbol Kat Nira i služi za ubrzanje ispunjenja vaših želja. Vilinski simboli su ključevi energije koji u sebi skrivaju nevidljivu moć. Još su ih u stara vremena koristili keltski sveštenici, a pomažu nam da uspostavimo vezu sa našom unutrašnjom snagom i postanemo čarobnjaci svog života.

Citrin je kamen izobilja. Podučava nas kako da otkrijemo i privučemo bogatstvo, napredak, uspjeh i sve dobre stvari. Kamen je visokih vibracija, nosi moć sunca, grije, dopunjava energijom i otvara kreativnost. Nikada mu nije potrebno čišćenje. Apsorbuje, preobražava i uzemljuje negativnu energiju, te služi kao odlična zaštita.

Prema kineskoj legendi citrin je glavni talisman uspjeha jer povećava intelekt i proširuje um otklanjajući blokade i strahove. Nošenje špice citrina donosi zlatni zrak duha u fizički domen.

Spoj mandale i kristala je moćno sredstvo za postizanje životne usklađenosti. Bojenje mandale jasno koncentriše vašu misao, želju ili cilj. Oplemenjujući je bojama šaljete snažnu poruku, čime pravite savršenu podlogu za lično programiranje kristala.

Obojenu mandalu stavite na vama drago mjesto i potom na nju položite kamen. Pustite da kristal upije vaše misli i želje, programirajući i dopunjujući njegovu energiju kroz boje mandale. Tako programiran kristal svojom pojačanom frekvencijom olakšava put ka ostvarenju vaših zamisli.(lovesensa).