Majke pobjesnile kad su shvatile da su im djeci u vrtiću čupali obrve!

“Kome su smetale njene obrve i ko je odlučio počupati ih na tako nježnoj dječjoj koži?” zapitala se bijesna mama iz Washingtona kad je shvatila da je neko počupao obrve njenoj dvogodišnjoj djevojčici.

19-godišnja Alyssa Salgado iz Washingtona prošle je sedmice ostavila svoje dvije kćerkice na čuvanju u vrtiću Boys & Girls Cluba, dok je ona bila u školi i učila za maturu.

Kad je pokupila djecu na mlađoj je primijetila crvenu kožu na čelu, ali pomislila je da se radi o ogrebotini ili trenutno iziritiranoj koži od češanja pa tome nije pridavala veliku pažnju. Kad su stigle kući, koža se još uvijek crvenila i tada je primijetila da djetetu nedostaje dio obrva te da ih je neko počupao voskom.

Odmah je nazvala direktoricu vrtića, a tek se tada još neugodnije iznenadila. Direktorica je navodno pokušala opravdati i sebe i svoje zaposlenike, ali bezuspješno, jer je iznijela gomilu laži što je ovu mladu mamu natjeralo da na koncu tuži i vrtić i zapsolene.
U toku je istraga, a mama Alyssa cijelu je priču iznijela i na Facebooku i u kratko vrijeme prikupila podršku brojnih, jednako iznenađenih ljudi.
“Ja sam rodila svoju kći i volim baš sve na njoj, takvoj kakva jest, a te takozvane žene odlučile su ispraviti “stvar” na svoju ruku kako bi je napravile ljepšom, onako kako su one zamislile da bi trebala izgledati. Njihov čin,garantujem vam, neće ostati skriven od javnosti”, napisala je u objavi, no ako mislite da je to sve što su tete taj dan učinile u njihovoj grupi, varate se.

One ne samo da su sredile obrve dvogodišnjoj djevojčici, isti su dan to učinile i dječaku koji još nije napunio dvije godine!

O tom je na Facebooku izvijestila i dječakova majka Glenda Maria Cruz koja se također jako zabrinula.

“Iskreno, ne mogu zamisliti što je moj sin sve prošao taj dan, a to je tako grozna spoznaja jer je dijete tamo samo i ne može se braniti od takvih ljudi. Sad se ja osjećam kao najgroznija mama, jer ga nisam mogla zaštiti kad me trebao”, napisala je.

Djelatnici vrtića sad su pod istragom, a majke se nadaju da će istraga rezultirati značajnijim promjenama, jer tu nisu u pitanju samo dlačice, u pitanju je puno važnija stvar – sigurnost djece koja se ne mogu zauzeti za sebe.