Majka otišla na ultrazvuk, pa na snimku vidjela lice svoje bake koja je umrla prije 14 godina!

Stephanie Jackson kaže da se svakodnevno molila svojoj umrloj baki, jer se plašila da nikada neće moći imati djece

Buduća majka iz Liverpula, Stephanie Jackson ostala je šokirana nakon što je na ultrazvuku svoje bebe prepoznala lice svoje umrle bake.

Tridesetdvogodišnja Stephanie bila je na ultrazvuku zajedno sa svojom majkom kada su žene uočile lice Mary Jackson koje je „visilo“ iznad bebine glave.

Mary je umrla prije 14 godina, a Stephanie kaže da se svojoj baki svakodnevno „molila“ za bebu jer nije bila sigurna da li će uspjeti da zatrudni.

Njen partner Michael Davies obavio je vazektomiju prije nego što je upoznao Stephanie, ali je ovaj postupak prošle godine preokrenuo i imao je šanse da postane otac.

– Isprva nisam vidjela nikakvo lice, ali moja majka jeste i kada mi je pokazala na mjesto iznad bebine glave vrisnula sa „O, Bože!“. Odmah sam je prepoznala i bila sam presretna. Plakala sam čitav taj dan jer sam znala da je baka uvijek uz mene.

Mary Jackson

Stephanie je prošle godine čak bila i kod parapsihologa koji joj je rekao kako vidi njenu baku koja joj „u krilo stavlja bebu“.

– Mislim da je ovo njen način na koji mi poručuje da će sve biti u redu, jer sam bila veoma zabrinuta tokom trudnoće“ – rekla je Stephanie koja je u četvrtom mjesecu trudnoće.