Majk Adams, ljekar i naučnik upozorava: ZBOG OTROVA U HRANI, SLIJEDI NAM MASOVNO LUDILO, RATOVI I RETARDACIJA LJUDI!

Nakon što je nezavisna američka laboratorija Natural Nevsa analizirala više od 1000 vrsta različite hrane, od „zdrave“ hrane do fast fuda, preko vitamina, žitarica i svega što se danas nudi pod oznakom „hrana“, Majk Adams, ljekar i glavni naučnik ove laboratorije, došao je do jednog jedinog zaključka:

„Hrana danas dizajnirana je tako da ubija! Na osnovu onoga što sam vidio putem atomske spektroskopije i analize svih supstanci koje ljudi konzumiraju na dnevnoj bazi, moram poručiti da je stanje zaista alarmantno – kazao je Adams i dodao:

„Dokazao sam kako je hrana danas namjerno dizajnirana, ne da bi čovjek pomoću nje preživio, već upravo suprotno, da ga se što prije usmrti. Današnja hrana izaziva smrt, psihičke bolesti poput demencije, stresa, depresije pa neplodnost koja se širi, do oštećenja pojedinih organa. Ono što je najvažnije, dolazi do gubitka sposobnosti čovjeka da razmišlja racionalno; dolazi do smetenosti, nedostatka koncentracije itd. Tu su i kožne bolesti, tumori, moždani udari i sve druge napasti koje se kriju iza riječi „Hrana“.

Puno je toga više nego što su analize pokazale, od kontaminacije hrane teškim metalima koje ljudi svakodnevno konzumiraju, a koje vode u grob same po sebi. Ovdje se radi o potpuno namjernoj formulaciji toksičnih otrova u proizvodima koji se masovno koriste u cijelom svijetu.

„Za rezultat imamo masovno ludilo, porast kriminaliteta, kolaps masovne radne snage, povećanje zavisnika o državnoj blagajni, kolaps demokratija koje ne mogu zaživjeti zbog kognitivne retardacije masa koje imaju pravo glasa, porast zatvorske populacije, ali i potpuni kolaps sposobnosti sveopšte javnosti koja ne može shvatiti ni osnovne informacije, a koje im se serviraju u masovnim medijima – tvrdi Adams

Zastrašujući otrovi!

U svojoj detaljnoj analizi koju je sprovela Adamsova laboratorija, on spominje velike količine „yoga mat hemijskih spojeva“, a koje se kako govori koriste u podzemnim željeznicama, ali u svoj široko rasprostranjenoj brzoj hrani, od restorana, preko, hljeba, peciva, salama, sireva i svega suhog i mesnatog što možete naći na policama dućana.

Takođe u velikim količinama u istim namirnicama pronađena je velika količina hemijskog azodikarbonamida koji se povezuje sa rakom. Ali, to nije slučajno, nego, govori Adams taj hemijski spoj namjerno se stavlja i bez ikakve potrebe u hranu za masovnu konzumaciju.

Adams se posebno bazirao i na vitamine te na takozvanu zdravu hranu koja je takođe zatrovana. Na primjer, popularni vještački vitamini koje masovno ljudi koriste kao zamjena ishrani toliko su zatrovani bakrom da je to nevjerovatno.

„Biljke i voće koje kupujete zatrovane su olovom. One su tretirane raznim dodacima iz Kine prepunih olovom – tvrdi Adams.

On upozorava da je čak 90 posto biljaka koje su testirane imale u sebi zabrinjavajuće nivoe olova. A olovo je teški metal koji oštećuje ljudski mozak, uzrokuje demenciju i Alchajmera i ubrzava raspad ljudskog mozga.