Maja J. iz Živinica: Snagu mrtvim prstima vratila je bioenergija!

Problemi su se nizali jedan za drugim. Bolne mjesečnice, povraćanje. Ginekolog je dijagnosticirao jajnik vezan uz maternicu i cistu. Beskrajni odlasci ginekologu rezultirali su mojim još čudnijim ponašanjem, a mjesečnicu sam prestala dobivati skroz.

Do prije nekoliko godina, smatrala sam se savjesnim vozačem koji ni prekršaja za pogrešno parkiranje nije imao. Odjednom, postala sam neoprezna, a gas sam dodavala i u krivini i na semaforu sa crvenim svjetlom i na graničnom prijelazu.

I svaki put kad bih poslije takvog događaja došla kući, sjela bih i pitala se šta se to sa mnom dešava. Radim to, a ne znam zašto. Činilo mi se da na leđima nosim neko nevidljivo breme, neku silu koja upravlja mnome…

Moje radnje svakim danom postajale su sve nekontrolisanije. Činilo mi se da mi konci moga života klize iz ruku. Sve što sam radila, izgledalo je suludo! A, toga sam bivala svjesna tek nakon što to uradim. Planovi su mi se pošli jaloviti i ništa mi nije polazilo za rukom.

Shvatila sam da je to sve u meni, u mojoj glavi. No, odjednom sam se i fizički počela osjećati loše. Savladala me neobjašnjiva iscrpljenost. Analiza krvi pokazala je tek nedostatak željeza. Ali, moje čudno ponašanje se nastavilo. Porodični ljekar je to objasnio “divljanjem hormona”.

Međutim, tok svega ovoga što mi se dešavalo, uzeo je neočekivan smjer. Izgubila sam snagu u nogama, bukvalno sam ih “vukla” za sobom, a imala sam osjećaj i da su mi stopala od drveta. Počela sam osjećati i neku čudnu groznicu u cijelom tijelu. Čak sam na momente gubila i svijest! Sad je to sve postalo čudno i mome ljekaru.

Agonija je potrajala godinu dana. Ali, tad se desilo nešto što je tu moju agoniju “krunisalo” – otkazala mi je šaka, odnosno prsti. Nije bilo ni osjeta, ni funkcije. Postala sam invalid! Ljekarske pretrage nisu dale nikakve odgovore. Vitamini, banje, fizikalna terapija, trebali su da pomognu, ali…

Problemi su se nizali jedan za drugim. Počele su bolne mjesečnice, praćene povraćanjem. Ginekolog je dijagnosticirao jajnik vezan uz maternicu i cistu. Beskrajni odlasci ginekologu rezultirali su mojim još čudnijim ponašanjem, a mjesečnicu sam prestala dobivati. Izgubila sam snagu da se borim i volju za životom…

Sve ovo, napisala je u opširnom pismu naša čitateljka Maja iz okoline Tuzle. Prenijeli smo ukratko najzanimljivije dijelove. Na kraju pisma, Maja nam je otkrila kako je spas našla u Sarajevu, kod bioenergičara Ramiza Imamovića.

– Mater me odvela k njemu, vidjevši da se pretvaram u biljku nezainteresiranu za život, biljku koja vene.

– Već nakon nekoliko tretmana, osjećala sam se bolje. Moji mišići su ojačali, cijelo tijelo je postalo snažno, noge i stopala više ne “vučem” za sobom. I šake funkcionišu normalno! Mjesečnicu redovno dobivam, a cista je zahvaljujući bioenergetskim tretmanima nestala. Gospodin Ramiz učinio je da ozdravim i ponovo zavolim život. Osim što je bioenergijom uspostavio balans u organizmu i dao snagu mojim mišićima, psihološkim je tretmanom otklonio strah od mene, te snagom čiste božanske energije otklonio urok zbog kojeg sam redala peh za pehom…

 Novitet: ginekološka dijagnostika

Ovu metodu prakticiram odavno, moji pacijenti to znaju, ali je nisam spominjao u javnosti. Riječ je o ginekološkom pregledu bez dodira. Cjelokupno stanje skeniram s rukama nadnesenim iznad tijela pacijentice. Na identičan način se otklanjaju ciste, miomi, tumori, rak, začepljeni jajovodi se propuhuju…Nakon tretmana, pacijentica odmah osjeća olakšanje, a nerotkinja vrlo brzo zanese.

 Šta ne liječim?

Jedino stanje gdje ne mogu djelovati uspješno je urođena epilepsija. Kod stečene lijeka ima, kad neko naprimjer osoba usljed zadobivene psihičke ili fizičke traume zadobije stanje koje medicina oficijelna takođe naziva epilepsijom. Takva stanja tretiram uspješno, bez problema.

Najraširenije dijagnoze: Leukemija, Žilberova i Kronova bolest

Zadnjih godina učestalo mi se javljaju pacijenti s kronovom i žilberovom bolesti, te oboljeli od leukemije. Ljudi su sve manje otporni, imuniteta nemaju. Nedavno mi je došla djevojka žaleći se na bolove u vilici. Kaže, rekli joj stomatolozi da mora sve zube povaditi, pa da oni vide šta je uzrok nesnosnih danonoćnih bolova. Nakon moje dijagnostike, uviđam da djevojka ima početnu fazu leukemije. S pet tretmana je izliječena, zube nije morala vaditi…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!