Magijski rituali za ljubav: KAKO “NATJERATI” NEKOGA DA VAS VOLI?

U istraživanjima prastarih magijskih vještica postoje ljubavne čini, koje po vjerovanju, utiču da se određene osobe emotivno spoje, ali i razdvoje. Pronašli smo neke stare zapise o nekim ritualima koji služe u svrhu ljubavnih vradžbina.
U Indiji se koristi bajalica, koja se izvodi uveče i ponavlja barem 49 puta:
“Naredio sam Nebu, Zemlji i svemu da miruju. Prizivam duha koji ima moć da sve stvari umire. Svim sredstvima preko Agnija, natjeraj je da mi se vrati! Ove se moćne čini ne mogu poništiti. Na sto i hiljadu načina Ti ćes mi se vratiti.

Vještica
Ako se upustite u osvajanje srca neke osobe, prikupite malo zemlje na kojoj se nalaze otisci njenih nogu, a zatim tu zemlju pospite u blizini nekog velikog drveta, uz to morate izgovarati slijedeće riječi:

“Ti prašino, i ti drvo, osvojite njegovo srce i donesite ga meni. Neka poludi od ljubavi i strasti prema meni, sve dok ne poželi da se sjedini.

Magija vam može pomoći ako želite da vratite određenu osobu na slijedeći način. Iglom ubodite svoj prst, zatim pomoću te krvi ispišite na maramici vaša imena i iscrtajte krug oko imena. Maramicu postavite pored neke biljke u svojoj spavaćoj sobi. Po vjerovanjima, neće imati mira dok vas ponovo ne vidi.

Crna magija
Opet, ako biste vratili voljenu osobu, postoji još jedan način: Ritual se obavlja u vrijeme punog mjeseca. Za ritual je potrebna crvena svijeća na kojoj se ureže ime osobe koju želimo vratiti. Zatim se ubada po jedna igla u svako slovo imena. Ako se osoba u skorije vrijeme javi, smatrajte ritual uspješnim.

Vila
Evo i trika da provjerite partnerovu vjernost: Dok držite svijeću uspravno, zapalite je. Ako u roku od dva minuta ne kapne vosak na pod, verna vam je. U suprotnom ili nije, ili već razmišlja o preljubi.