Magični talisman jača nafaku, Životni pečat spašava od svakog zla!

Kada Radetinac (062/904-793)

Talismani su prilagođeni finansijskim mogućnostima ljudi. Izrađuju se za svakoga posebno. I zaista djeluju – poručuje Kada.

Bez razlike na vjeru koju su ispovijedali, prema naslijeđenoj predaji, znamo da su naši preci, sve od nastanka prvog čovjeka, pored vjere u Boga, vrlo često utočište tražili i u raznoraznim predmetima. Od starog Egipta, Santerije, Tibeta, Afrike, Evrope… izrađivani su amuleti koji su izravno predstavljani kulturom naroda, od raznih životinjskih predmeta, simbola, slova i svetih zapisa. Kroz razvoj civilizacija amuleti i talismani su se prenosili i smatrali sredstvima koja brane, čuvaju i pomažu.

Ni danas, njihova upotreba nije ništa manja ni zanemarljiva. Ipak, među talismanima koji se izrađuju za ljubavne, poslovne i zdravstvene probleme; za sreću ili zaštitu od bolesti ali i mnoštvo drugih namjena, svakako je pažnje vrijedan talisman koji u sebi objedinjuje sve navedeno. I puno više od toga.
Riječ je o Magičnom talismanu za novac i nafaku i Životnom pečatu. Vlasnica ovih popularnih talismana je Kada Radetinac, sarajevska iscjeliteljka i vidovnjakinja.,

– Nazivi su odabrani simbolično, po poslu koji obavljau. Magični talisman donosi novac, poboljšava nafaku. Životni pečat “udara” pečat na svo zlo koje imate u životu. Vlasnici ovih hamajlija postaju sretni, veseli, zdravi, bogati, okruženi pravim prijateljima. Hamajlije izrađujem godinama, provjereno znam da “rade”. Posjeduju ih mnogi, na svim kontinentima…

Razbijanje tabua

I dok mnogi zasigurno svijet ezoterije doživljavaju kao nešto mračno, ozbiljno i nepoznato, misleći kako u tom svijetu vlada isključivo strahopoštovanje, tmina ili obredna tišina, Kada svojim opuštenim nastupom razbija ovaj tabu.

Pitamo je li za primjetnu pozitivnu atmosferu u njenom domu i vječiti osmijeh na licu, možda zaslužan upravo Životni pečat?

– Meni zaštita nije potrebna – odgovara zagonetno Kada.
U nastavku nam je ispričala kako je njenoj sugrađanki Adnani H., (34), Magični talisman promijenio život.

– Adnana se iz velike ljubavi udala još iz srednje škole. Umjesto u treći razred, otišla je pravo u stan čovjeka skoro 20 godina starijeg od sebe. To jeste bila velika ljubav, i još uvijek je, no, njeni roditelji to nisu mogli prihvatiti. Posebno majka. Adnana joj je jedino dijete i umjesto da se povinuje željama jedinice, prvo je dugo patila i kovala plan kako da kći i zeta razdvoji, a onda Adnannu vrati u školske klupe.

– Mama je očekivala da budem doktorica, advokatica…uspješna žena, a ne u 18. godini sa stomakom do zuba. Život je htio drugačije. Ja sam htjela drugačije. Dvoje sam djece rodila, a mama nije odustajala od ideje da me rastavi.

Moraš na fakultet!

– Ja ću ti čuvati djecu, moraš završiti fakultet – insistirala je, opterećena idejom da joj kći fakultet završi. Ja nisam imala vremena, jedva sam srednju školu završila. Uglavnom, tada na nas mati baca crnu magiju. Postajemo užasno siromašni.

– Vidiš, nije u stanju da te izdržava, ni djecu – cvjetala je mati.

– Vrati se meni i ocu, mi smo bogati dovoljno – predlagala je, ne nudeći novac.

Nisam pristala, a ona je radije gledala kako se patim, znajući da često idem u krevet gladna skupa s djecom, nego da mi pomogne. Otac je radio u Njemačkoj, imali su uvijek novca. Uglavnom, ni ja ni muž nismo radili. Svaki započeti posao bi propao, ili bi nam ljudi nakon odrađenog posla, odbijali platiti,. Sve je to skrivila magija, a mati je čamila kod prozora, iščekujući da joj se vratim. Umjesto njoj, otišla sam Kadi.

– Odmah mi je sve rekla, dala Magični talisman. Dva dana kasnije, muž saznaje da mu se rođak iz Njemačke vraća u BiH, pokreće firmu, mog muža upošljava kao desnu ruku. I ja ubrzo počinjem u istoj firmi raditi. Imamo sad novca toliko da ga ne možemo potrošiti. Sredili smo stan, putujemo,  uživamo u luksuzu…i dalje se volimo kao prvog dana. Mati nešto naslućuje, vidim ali, ne želim da joj govorim ništa. Ipak mi je mati, ponekad je posjetim, ponekad nazovem. Ali, više u njene dobre namjere ne vjerujem. Straha nema, da će mi novo zlo nanijeti. Kada nas je zaštitila i Životnim pečatom…a da nije nje bilo, možda bih se zaista razvela, jer, teško je dan jedan nemati, a kamoli godinama…- završila je Adnana priču.
– Talismani su prilagođeni finansijskim mogućnostima ljudi. Izrađuju se za svakoga posebno. I zaista djeluju – poručuje Kada.

Kontakt tel. Kade Radetinac: 062/904-793 ili FB: Mukadesa Kada Radetinac iscjelitelj

Komentari

komentara