Magični ritual: KAKO NAPRAVITI KRISTALNI ELIKSIR ZA SREĆU I ISPUNJENJE ŽELJA?

Napravite magični kristalni eliksir u tegli – ritual za hrabrost i sreću!
Čarobni štapić je simbol moći, volje, snage, vidovitosti, duhovnog i svjetovnog dostojanstva. On je alat fokusa i osnaživanja, namijenjen da pomogne korisniku da se njegove želje i namjere manifestuju. Kristali pojačavaju dejstvo svojim određenim vibracijama.

Napravite svoj kristalni eliksir tako što ćete u jednu staklenu teglu staviti izvorsku vodu i iznijeti je u prirodu na sunce. Ono što je bitno za pravljenje i uzimanje ovakvog eliksira jeste namjena.

Namjenu koju dajete vodi možete napisati na parčetu papira koje ćete staviti ispod tegle, ili, jednostavno, uperite svoj štapić i zamislite kako je ispisujete na tegli, na primjer: “Hrabrost da budem najbolja verzija sebe”.

Ostavite štapić, ili samo smaragd, na poklopcu tegle nekoliko sati, kako bi voda apsorbovala energetski uzorak kristala i vaše namjene.

Vodu možete konzumirati, a dobrobiti ovakve vode su mnogostruki i oslobađajući na svim nivoima. Ne plašite se da budete drugačiji jer to uopšte nije loše, naprotiv, to u većini slučajeva znači da imate dovoljno hrabrosti da budete svoji