MAGIČNI DANI U SEPTEMBRU: Od 2. do 11. se čuvajte povreda, a od 13. do 26. radite na potomstvu!

Zoran Petrović Šumadinac, ezoteričar, parapsiholog i radioesteziolog, kroz serijal tekstova o crnoj magiji, Aurine čitatelje je pokušao pobliže upoznati sa ovim velikim zlom, te pokazati načine na koje se magija može prepoznati, izbjeći, preduhitriti te ukloniti. Opširno o Zoranovoj praksi Aura je pisala u više navrata, a pojedine tekstove možete pronaći i na Aurinom portalu (aura.ba). Za više detalja posjetite i Zoranovu stranicu www.zoransumadinac.com. U ovom zasebnom tekstu, Zoran čitatelje Aure upoznaje sa jednim, sasvim novim i neobičnim danima u mjesecu septembru.

Za aura.ba piše ezoterista Zoran Petrović Šumadinac

Za aura.ba piše ezoterista Zoran Petrović Šumadinac

Septembar  je uglavnom mjesec za školske aktivnosti, to je bar po ljudskim pravilniku, tj. čovek je to sam sebi nametnuo. U ovom mjesecu počinje zlatno godišnje doba – jesen, a napušta nas toplo ljetnje sunce.

Septembar nije mjesec nekih novih poslovnih ideja i ne bi trebalo započinjati ništa jer će na početku sve ići  kao voda ali kasnije, veoma će sve biti otežano. Kada su ljubav i ljubavne veze  u pitanju, takođe apelujem da se ne započinje ništa u ovom mjesecu jer iako sve djeluje bajno i sjajno, čak 75 posto veza započetih u ovom mjesecu, jako  će slabo funkcionisati i maltene, uvijek će biti prepreka, rasprava pa i čestih raskida.

Međutim, parovima koji žele potomstvo, toplo preporučujem baš ovaj mjesec da rade  na tome, naročito od 13. do 26. septembra jer će uspješnost plodnosti kod većine biti znatno veća i jača.

Od  2. do 11. septembra vodite  više računa  o tome da vas drugi ne spotaknu i ne povrijede jer su mjesečeve energije veoma  pogodne za to.

12 – 18 septembar je idealan za kreativnosti i maštu jer ako budete dovoljno kreativni u maštanju, to možete kasnije upotrijebiti na životnom putu, bilo da se radi o poslovnoj mašti ili bilo kojoj drugoj.

U periodu od 19. do 25. septembra malo više se bazirajte na emotivnu stranu ali zapamtite, nemojte ništa konkretno započinjati. Tih dana biće povećana  potražnja za nježnošću kod oba spola.

U periodu od 26. do 30. septembra iskoristite dane kako biste razmislili o svemu, a ideje rođene tih dana su veoma  blagorodne. Moja topla preporuka je da u noći punog mjeseca napunite kadu toplom vodom, ubacite  šaku himalajske soli, nekoliko kapi eteričnog ulja (po izboru) i zapalite srebrnu svijeću. Pustite laganu muziku i uživajte u banjanju  oko sat vremena. Ova kupka čisti tijelo od otrova i regeneriše kožu, a vibracije mjesečeve energije i vode napuniće vas pozitivnom energijom.

(aura.ba)