Magični dani u maju mjesecu: Crni magovi u maju su najopasniji!

Mjesec maj je bogat kako energetski tako i ritualno. Po danima, pogledajmo šta je dobro raditi kojeg dana u ovom mjesecu.

Prvog maja nastupa praznik Beltane, veseli paganski praznik plodnosti u kojem se ritualno spajaju kosmičke ženske i muške energije, koje podstiču buđenje prirode kao jedne od najfinijih kreacija božanstva. Biljke ubrane na ovaj dan imaju čudesne moći. Magovi sakupljaju prvu jutarnju rosu za svoje ljubavne napitke. Takođe, na ovaj dan se savjetuje kupanje u rijekama i jezerima-jer to je dobra zaštita od negativne energije i bolesti.

Postoji još jedno pravilo koje bi valjalo striktno poštovati, a to je da se na ovaj dan nikom ništa ne posuđuje.

  1. maj – Na ovaj dan treba obavezno očistiti kuću i u svaku sobu staviti po čehno bijelog luka kako bi se bar malo zaštitili od negativnog ljudskog faktora (crne magije).

5 maj. – Ovaj dan treba iskoristiti i posjetiti vječne kuće naših dragih upokojenih, samim tim ukazujemo poštovanja svojim precima. Ovaj dan nije dobar za vjenčanja kao niti za bilo koja svetkovanja.

  1. maj – Sveti Georgije – Đurđevdan, prelijep i jako značajan praznik prepun zanimljivih rituala. Za zdravlje i sreću savjetujem jutarnja kupanja u rijekama i jezerima.

Kako bi u kući stalno bilo novca, ujutro treba nasuti vode u jednu posudu pa u nju ubaciti zlatni ili srebreni nakit te pustiti da prenoći, na taj način prizivate finansijsku moć kuće.

Takođe, 6. maj je veoma važan i značajan datum kako za duhovni tako i za tjelesni svijet. Naime, tog dana otvaraju se kapije onostranog i samim tim, dva svijeta su jedno više od desetak sati. Tada možete osjetiti ili vam se može prikazati na tren draga, uspokojena osoba i samim tim je moguće da vam predoči i možda neku važnu poruku.

  1. maj – Čim otkuca prvi minut ovoga dana, parovi koji žele potomstvo se trebaju baciti na posao, a isti “zadatak” preporučujem i narednog dana 18. maja.
  2. maj – Zapamtite dobro san koji ste sanjali te noći jer ima proročki karakter i takav san može vam se ostvariti ili vas dovesti na put ka ostvarenju.
  3. maj – Savršen dan za vođenje ljubavi jer učvršćuje vezu i vezi daje značajnu poziciju. Taj dan provedite tako što ćete dragu osobu obasipati nježnim poljupcima.

Želim na kraju da napomenem da je period od 27. aprila pa do 7. maja jako kritičan i opasan magijski period. U ovom periodu najvrijednije rade crni magovi kao i negativne osobe koje nam žele napakostiti. Tih dana od sumnjivih osoba i sa osobama sa kojima niste u nekom specijalnom odnosu, ništa ne uzimajte niti dajite njima išta. Novac ni slučajno ne zajmite tih dana, a još manje pozajmljujte jer može vam se dogodi da vam se to obije o glavu

 UTJECAJ PRIRODNIH ENERGIJA NA NAŠE ZDRAVSTVENO I PSIHOLOŠKO POLjE

Već početak mjeseca nas očekuju stomačna dešavanja. Grčevi u stomaku, loša ili pretjerana probava.

Dani od 05. do 09. maja su rezervisani za blaga dešavanja u predjelu glave i vratno ramnim dijelom. Dani 10. na 16. osjetiće osobe koje imaju problema sa kostoboljom i nesanicom.

Period od 17. do 21. maja osjetiće osobe koje pade od psiholoških problema ali i biće učestalo osoba koje će utjehu potražiti u krevetu, jer će pritisak energetski biti veoma jak i nestabilan.

Dani 22. – 25. nas očekuju raznolika dešavanja od nervoze, nesanice do problema u kostima i nemirnim stomakom.

  1. i 27. maj očekuju se ravne linije tako da ne bi trebalo uticati globalno na stanovništvo.

Posljednja tri dana maja mjeseca očekuju se blage migrene, problemi sa pritiskom, grudnim dijelom a kod nježnijeg spola blaža ginekološka dešavanja. Jako dobro se čuvajte tokom ovog mjeseca jer opasnost magijska i energetska prijete na svakom ćošku. Budite vedri, nasmijani, veseli i zadovoljni jer samo vedrinom, osmijehom i srećom možemo pobijediti zlo koje nam vreba neprestano od nepoznatih ali i od poznatih osoba koje su oko nas. Želim vam pozitivni magičan maj mjesec sa dosta pozitivne i fine energije…

Vaš Zoran Šumadinac