Magični dani u februaru: Vrijeme je da se maknete od energetskih vampira!

Februar mjesec svake godine donosi jako puno lijepih dana koje nose sjajno – zlatne energije ali ovaj februar 2022. se značajno razlikuje od drugih jer će biti jako bogat takvom energijom ali i planetarni aspekti će se smjenjivati brzinom blica. Pa da pogledamo.

Ova 2022. je inače godina dvojke. Nula između dvojki označava početak ili kraj nečega. Ovdje nula označava da će se u ovoj godini veliki dio oko korone regulisati. Moram naznačiti, da februar ima jako veliki broj magičnih dana ali i jako zanimljivo je da je u keltskom kalendaru 29 zadnji dan u februaru.
U ovom periodu nikako nebi trebalo započinjati nešto novo ali jak akcenat treba dati za već postojeće poslove ili emotivne faze.

Ako imate probleme sa energetskim vampirima koji vas iz dana u dan opsjedaju, uznemiravaju, ako se zbog njih osjećate manje vrijednim ili klonulim, evo jedan skraćeni ritual protiv njih.

 Oslobodite se energetskih vampira
Ako se krećete među ljudima koji konstantno emituju negativnu energiju (prepoznaćete ih po tome što vam je u njihovom prisustvu neprijatno ili se osjećate iscrpljeno), uradite mali mjesečev ritual koji će vas zaštititi od takvih osoba.
Komad nakita koji stalno nosite stavite u čašu izvorske vode koju, dan prije punog meseca, treba odložiti na sims prozora.
Sljedeće noći, kada se na nebu pojavi uštap, kažiprstom promiješajte vodu tri puta u krug, u smjeru kazaljke na satu, izgovarajući: ”O, veliki Mjeseče, sačuvaj me od svakojakog zla”.
Nakon toga podignite čašu ka nebu, držite je u tom položaju minut-dva, a potom izvadite nakit i stavite ga na sebe. Ezoteričari savjetuju da se ovaj ritual izvodi jednom mjesečno.

Sretno Valentinovo
Želim samo napomenuti da 14. februara je svjetski dan zaljubljenih no po pravoslavnom predanju – tipiku toga dana proslavlja se Sveti mučenik Trifun.
Sveti Trifun je bio veliki čudotvorac i iscjelitelj od mnogih velikih bolesti, a najviše je pomagao kod psiholoških bolesti.
Tog dana se preporučuje vinogradarima i uopšte voćarima da posjete svoje plantaže i da tamo, na početku kao i na kraju sadnica, posade po jednu ružu, a da mladare zaliju crvenim vinom.

MAGIČNI DANI U FEBRUARU
3. februar – Savršen dan za završetak važnih poslova.
9. februar – Iskoristite ovaj dan za meditaciju, vizualizacije, napravite planove za budućnost.
19. februar – Obavezno pijte biljne čajeve kako biste osnažili tijelo.
29. februar – Ovo je dan pomirenja i zato ga pametno iskoristite. Danas morate da oprostite i sebi i drugima.

ENERGETSKI DANI I KAKO ĆE ONI DJELOVATI NA NAS
Kosmičke energije i te kako imaju uticaj na nas,kako na našu planetu, takođe i na naše zdravlje i ponašanje. Da pogledamo kako će oni djelovati na nas tokom mjeseca.
Od drugog do šestog dana februara kosmički talas zahvatit će uglavnom na nervnoj tj. psihološkoj osnovi, osjetljivi će biti najuzdrmaniji ali i kostobolja neće izostati.
Period 07. na 11. očekuju je se povećana dešavanja u predjelu kičmenog dijela, nogu kao i vitalnih organa, pritisak takođe biće van normalnih vrijednosti
Period od 12. do 16. možemo očekivati povišen krvni pritisak, aritmiju i stegu u grudima, moguća su dešavanja u očima.
Dani 17. na 18. očekuju se ravne linije i ne bi trebalo da ima bilo kakvih dešavanja po zdravlje, osim pojedinačno, što je i normalno.
Dani od 19. do 23. februara osobe koje boluju od kostobolje, to su na žalost njihovi dani, preporučujem im tada ručnu masažu.
Preblemi sa štitnom žlijezdom i ginekološki možemo očekivati 24. do 26 februara.
Zadnja dva dana mjeseca februara biće izraženiji srčanim bolesnicima i astmatičarima, moguća blaga dešavanja u predjelu glave.
Dragi moji topla moja preporuka je da dobro iskoristite ovaj mjesec kako bi ste napredovali u već započetim radnjama. Ukoliko želite nešto novo, moj je savjet da malo sačekate.

Sad lovers looking at a pregnancy test at home, Image: 138498186, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Wavebreak

 RITUAL: Ako želite da postane Majka?
Između 16. i 18. februara uzmite buket svježeg cvijeća koje najviše volite, idite do rijeke pa izgovorite sljedeću molitvu:
“Bože, tražim od tebe samo jednu želju. Ispuni mi ono za čim čezne moje srce. Blagoslovi me da dobijem dijete, da unesem sreću i radost u svoj život. Blagosiljaj me da postanem Majka, da donesem još jedan život na ovaj prelijepi tvoj svijet.
Bože, usliši moje molitve, ispuni želju srca moga. Amin – Amin – Amin” Ovu molitvu trebate izgovoriti čista srca i sa velikom vjerom u sebi.

Zoran Šumadinac/aura.ba