MAGIČNI DANI U FEBRUARU: Volite se svaki dan, a ne samo za Valentinovo!

Ljubav je 365 dana u godini, volite svaki dan jer iz ljubavi se rađa tako fina i pozitivna magična energija koja će vas podići do univerzuma.

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Februar mjesec ove godine donosi nam dosta mirnih dana kao i dosta dobre energije. Tokom ovog mjeseca savjetujem  da započnete novi posao ako ste imali u planu ali posao samo koji je usko vezan sa novcem tj. platnim prometom ili transferom novca.

Ostali poslovi ne bi trebalo da se započinju tokom ovog mjeseca. Februar mjesec ove godine donosi prilično dobre i pozitivne energetske vrijednosti koje treba iskoristiti maksimalno. Kada je zdravstveno polje u pitanju, ovaj mjesec donosi i blaga zdravstvena dešavanja koja ću na kraju teksta saopštiti.

Februar  je inače i mjesec ljubavi, stoga ga maksimalno iskoristite kako bi nekom pokazali ljubav a takođe i primili nazad. Savjetujem vam da svu negativnu energiju izbacite iz sebe i pokrenete kao i motivišete vaša čakrena polja kako bi tokom predstojećeg perioda imali više uspjeha na životnom putu.

Želim samo napomenuti da 14. februara je svjetski dan zaljubljenih no po pravoslavnom predanju – tipiku toga dana proslavlja se Sveti mučenik Trifun. Sveti Trifun je bio veliki čudotvorac i iscjelitelj od mnogih velikih bolesti, a najviše  je pomagao kod psiholoških bolesti.

Tog dana se preporučuje vinogradarima i uopšte voćarima da posjete svoje plantaže i da tamo, na početku kao i na kraju sadnica, posade po jednu ružu, a da mladare zaliju crvenim vinom. Sad ćemo vidjeti koji su to dani nepogodni u februaru mjesecu i kako će oni utjecati na naš zdravstveni i psihološki  dio.

Dani od 1. do 8 februara: moguća kostobolja i problem sa grudnim dijelom, možete u tom periodu osjetiti i kao stegu u grudima.

Dani od 9. do 14. februara: Utjecat će najviše na zglobove, pritisak kako krvni tako i očni, napetost tih dana bit će povećana.

15 – 18 februar – Napetost će malo porasti, a kod ljepšeg spola moguće su menstrualne tegobe, a kod nekih i povećano lučenje krvi.

Dani od 19. do 24. februara prije podne – nastupaju reumatska pogoršavanja kao i blaga ošamućenost.

24. februar – kasno popodne nastupaju energije koje će propratiti sljedeća  dešavanja, povećan rad štitne žlijezde,povišen psihološki sindrom,stega u grudima kao I problem sa glavom,ovaj energetski talas trajaće do 02 marta.

Za kraj želim samo napomenuti da nema potrebe čekati 14. februar da pokažemo nekom da ga volimo…Ljubav je 365 dana u godini, volite svaki dan jer iz ljubavi se rađa tako fina i pozitivna magična energija koja će vas podići do univerzuma.

(aura.ba)