Magični dani u februaru: Volite se i bijeli luk jedite!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Februar mjesec svake godine donosi pregršt lijepih dana koje nose sjajno – zlatne energije ali ovaj februar 2018. biće prebogat takvom energijom. Pa da pogledamo.

Ako imate probleme sa energetskim vampirima koji vas iz dana u dan opsjedaju, uznemiravaju, ako se zbog njih osjećate manje vrijednim ili klonulim, evo jedan skraćeni ritual protiv njih.

 Oslobodite se energetskih vampira

Ako se krećete među ljudima koji konstantno emituju negativnu energiju (prepoznaćete ih po tome što vam je u njihovom prisustvu neprijatno ili se osjećate iscrpljeno), uradite mali mjesečev ritual koji će vas zaštititi od takvih osoba.

Komad nakita koji stalno nosite stavite u čašu izvorske vode koju, dan prije punog mjeseca, treba odložiti na sims prozora. Sljedeće noći, kada se na nebu pojavi uštap, kažiprstom promiješajte vodu tri puta  u krug, u smjeru kazaljke na satu, izgovarajući: ”O, veliki Mjeseče, sačuvaj me od zla”.

Nakon toga podignite čašu ka nebu, držite je u tom položaju minut-dva, a potom izvadite nakit i stavite ga na sebe. Ezoteričari savjetuju da se ovaj ritual izvodi jednom mjesečno.

 RITUAL: Ako želite da postane Majka?

Između 12. i 15. februara uzmite buket cvijeća koje najviše volite, idite do rijeke i izgovorite sljedeću molitvu:

“Bože, tražim od tebe samo jednu želju. Ispuni mi ono za čim čezne moje srce. Blagoslovi me da dobijem dijete, da unesem sreću i radost u svoj život. Blagosiljaj me da postanem Majka, da donesem još jedan život na ovaj prelijepi tvoj svijet. Bože, usliši moje molitve, ispuni želju srca moga.  Amin – Amin – Amin”

Želim samo napomenuti da 14. februara je svjetski dan zaljubljenih no po pravoslavnom predanju – tipiku toga dana proslavlja se Sveti mučenik Trifun. Sveti Trifun je bio veliki čudotvorac i iscjelitelj od mnogih velikih bolesti, a najviše  je pomagao kod psiholoških bolesti.

Tog dana se preporučuje vinogradarima i uopšte voćarima da posjete svoje plantaže i da tamo, na početku kao i na kraju sadnica, posade po jednu ružu, a da mladare zaliju crvenim vinom.

MAGIČNI DANI U FEBRUARU

  1. Savršen dan za završetak važnih poslova.
  2. Iskoristite ovaj dan za meditaciju, vizualizacije, napravite planove za budućnost.
  3. Obavezno pijte biljne čajeve kako biste osnažili tijelo.
  4. Ovo je dan pomirenja i zato ga pametno iskoristite. Danas morate da oprostite i sebi i drugima.

ENERGETSKI  DANI I KAKO ĆE ONI UTJECATI NA  NAS

Kosmičke energije i te kako imaju uticaj na nas,kako na našu planet, takođe i na naše zdravlje i ponašanje. Da pogledamo kako će oni  djelovati na nas tokom mjeseca.

Prvih pet dana februara kosmički talas zahvatit će uglavnom na nervnoj tj. psihološkoj osnovi, osjetljivi će biti najuzdrmaniji ali i kostobolja neće izostati.

Dani od 06. do 10. biće izraženiji srčanim bolesnicima i astmatičarima, moguća blaga dešavanja u predjelu glave.

Period od 11. do 15. možemo očekivati povišen krvni pritisak, aritmiju i stegu u grudima, moguća su dešavanja u očima.

Dani 16. i 17. očekuju se ravne linije i ne bi trebalo da ima bilo kakvih dešavanja po zdravlje, osim pojedinačno, što je i normalno.

Dani od 18. do 21. februara osobe koje boluju od kostobolje, to su na žalost njihovi dani, preporučujem im tada ručnu masažu. Preblemi  sa štitnom žlijezdom i ginekološki možemo očekivati 22. na 2.4 februara.

Period 25. na 28. očekuju je se dešavanja u predjelu kičmenog dijela, nogu kao i vitalnih organa, pritisak takođe biće van normalnih vrijednosti.