Magični dani u decembru: U NOVU GODINU USKOČITE RASTEREĆENI I PUNI POZITIVNE ENERGIJE

Želim samo napomenuti da je kraj decembra jako opasan i rizičan jer od 24. decembra do 6. januara, dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

Decembar je, kako  su ga nazivali Keltski narodi, magičan mjesec ali u isto vrijeme i jako nezgodan ako se rade neke nedozvoljene stvari (krivoklestva, ako neko radi sa nečastivim stvarima itd). Ovaj mjesec je jako specifičan ove godine jer donosi kraj jednog početka.

Svaki mjesec u godini se razlikuje tako da na primjer oktobar ove godine se ne poklapa sa mjesečevim mijenama za oktobar 2016. godine, samim tim i ne važe ista pravila ni pouke.

Decembar mjesec je posebno veličanstven stoga vam preporučujem da ga na pravi način iskoristite. Ukoliko želite nova poslovanja ili napredak na već postojećem poslu to možete  iskoristiti baš u ovom mjesecu.

Pustite kočnice

Decembar mjesec je vrijeme kada treba da raščistimo sve ono negativno što se mjesecima pa i godinama sakupljalo ili okruživalo nas, jer ako to ne uradimo kočiće nas i naredne godine. Sva negativna poznanstva koja vam ništa nisu doprinijela, već samo dovela do kraha, treba odstraniti i društvo pronaći među pozitivnim i kreativnim osobama.

Decembar će nam donijeti i više prirodnih negativnih talasa,tako da malo budite oprezniji. Prvi talas negativnih kosmičkih snopova stupa na snagu već od 8. do 10. dok drugi nešto slabijeg inteziteta očekuje nas 21. decembra.

Pokušaću da vam olakšam malo u nedoumici šta treba, a šta ne treba raditi u ovom mjesecu.

Od 07. do 11. decembra u tim danima predlažem da  se skoncentrišete na napredovanje u poslu ili biznisu ali savjet, u tom periodu nikako ne pozajmljujte novac, posebno ne od banki.

Vrijeme je za planove

Period od 17. do 22.  u mjesecu je jako pogodan  za buduće roditelje koji žele osnovati ili proširiti svoju porodicu.

Dani  25. na 27. trebamo taj period ostaviti za sebe kako bi se skoncentrisali na osobe koje su oko nas i samim tako sve one osobe koje su negativno uticale na nas u prethodnom periodu, trebamo ih eliminisati iz našeg života. Jer ako ostanu samo će nam veću štetu praviti.

Najzad, došli smo i do zadnje faze kada je decembar u pitanju, a to su posljednji dani u mjesecu ali i godini, 29. do 31. decembra i tada trebamo sabirati rezultate već prolazeće godine i blago planirati (nikako započinjati) nove poduhvate.

Želim samo napomenuti da je kraj decembra jako opasan i rizičan jer od 24. decembra do 6. januara, dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

Moram naglasiti da od 8. decembra kreću razni virusni talasi kao i viroze. Uzimajte više tečnosti, vitamin B i C kao i cijeđene svježe sokove pomorandže sa limunom. Jedna veća pomorandža sa većim limunom iscijediti u sokovnik ili citron i popiti  odmah. Ovaj sok piti barem svaki drugi dan, poželjan je i svakodnevno. Provjetravajte prostorije, redovno izlazite na svjež vazduh makar na 15 minuta.

Mjesečeve mijene i energije

Dani od 1. do 5.  decembra uticaće na naše tjelesno polje i to, stomačni dio, više kao virusna infekcija, zadutost u gornjem dijelu stomaka ali i lupanje srca.

Od 7. do 10. žene bi mogle imati ginekoloških problema.

Od 11. do 15. – psihosomatski problemi.

  1. na 18. decembar – tada nastupaju ravne – mirne energetske linije koje neće negativno uticati na veću populaciju.

U danima od 19. – 22. biće prisutne  niske energetske vibracije koje će većini donijeti blage glavobolje ili blagu ošamućenost kao i nestabilan pritisak.

Period 23. na 27. mogu se očekivati niske energetske frekvencije tako da će se one odraziti u blažem formatu na psiholosko polje, štitnu žlijezdu, stomačne blaže tegobe, pritisak kako krvni tako i u grudima a kod populacije ljepšeg spola i jača ginekološka dešavanja.

Dani 28. na 30. možemo očekivati malo jaču energiju koja dolazi iz jezgra zemlje i koju će propratiti pritisak u grudima, glavi, očima, lupanje srca ali i bolove u nogama, najviše u listovima.

Posljednji dan 2018.  je nešto lakši ali tada počinju druga strujanja. Tog dana i narednih dana nastavit će se talasi negativni, slabijeg intenziteta koji će se odražavati na psihološko polje kao i na srčano ali i na  dešavanja u predjelu čeonog dijela glave.

Dragi moji uprkos lošim energetskim talasima, želim vam da ovu godinu ispratite u što boljem raspoloženju kako bi u novu godinu ušli što rasterećeniji, pozitivniji i sa puno pozitivne energije.

 Ezoterista Zoran Petrović Šumadinac