Magični dani u decembru: Planirati ali ne i započinjati nove poduhvate!

Decembar je, kako su ga nazivali Keltski narodi, magičan mjesec ali u isto vrijeme i jako nezgodan ako se rade neke nedozvoljene stvari (krivokletstva, ako neko radi sa nečastivim stvarima itd).


Dragi moji, ne mogu, a da na samom početku teksta ne skrenem pažnju da je kraj decembra jako opasan i rizičan jer od 24. decembra do 6. januara, dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

Decembar je, kako su ga nazivali Keltski narodi, magičan mjesec ali u isto vrijeme i jako nezgodan ako se rade neke nedozvoljene stvari (krivokletstva, ako neko radi sa nečastivim stvarima itd).
Svaki mjesec u godini se razlikuje tako da na primjer oktobar ove godine se ne poklapa sa mjesečevim mijenama za oktobar 2022. godine, samim tim i ne važe ista pravila ni pouke.

Decembar mjesec je posebno veličanstven stoga vam preporučujem da ga na pravi način iskoristite.
Ukoliko želite nova poslovanja ili napredak na već postojećem poslu to možete iskoristiti baš u ovom mjesecu.

Decembar mjesec je vrijeme kada treba da raščistimo sve ono negativno što se mjesecima pa i godinama sakupljalo ili okruživalo nas, jer ako to ne uradimo kočiće nas i naredne godine.
Sva negativna poznanstva koja vam ništa nisu doprinijela, već samo dovela do kraha, treba odstraniti i društvo pronaći među pozitivnim i kreativnim osobama.


Magični dani u decembru
Od 09. do 16. decembra u tim danima predlažem da se skoncentrišete na napredovanje u poslu ili biznisu ali savjet, u tom periodu nikako ne pozajmljujete novac, a posebno ne u bankama.
Period od 13. do 19. u mesecu je jako pogodan za buduće roditelje koji žele osnovati ili proširiti svoju porodicu.

Dani 23. na 27. trebamo taj period ostaviti za sebe kako bi se skoncentrisali na osobe koje su oko nas i samim tako sve one osobe koje su negativno uticale na nas u prethodnom periodu, trebamo ih eliminisati iz našeg života. Jer, ako ostanu, samo će nam veću štetu praviti.
Najzad, došli smo i do zadnje faze kada je decembar u pitanju, a to su posljednji dani u mjesecu ali i godini,

28. do 31. decembra i tada trebamo sabirati rezultate već prolazeće godine i blago planirati (nikako započinjati) nove poduhvate.
Želim samo napomenuti da je kraj decembra jako opasan i rizičan jer od 24. decembra do 6. januara, dani su itekako pogodni za one koji se bave raznim nečistim stvarima, pa vas molim da budete posebno oprezni.

Utjecaj mjesečevih mijena
Dani od 1. do 9. decembra je period koji će negativno utjecati na osobe koje pate od kostobolje ali i srca.
Sedmi na deveti decembar očekuju se ravne linije, tako da se očekuju samo normalne energetske vrijednosti koje neće uticati globalno na širu masu.
Danima 10. na 14. mogu se očekivati nešto jača psihološka aktivnost.
15 na 18. decembar utjecat će na naše tjelesno polje i to, grudni dio, vratno-rameni i kičmeni dio ali i dešavanja u predjelu stomaka.

U danima 19. – 22. biće prisutne niske energetske vibracije koje će većini donijeti blage glavobolje ili blagu ošamućenost.

Period 23. na 27. mogu se očekivati niske energetske frekvencije tako da će se one odraziti u blažem formatu na psihološko polje, štitnu žlijezdu, stomačne blaže tegobe, pritisak kako krvni tako i u grudima, a kod populacije ljepšeg spola i jača ginekološka dešavanja. Posljednja četiri dana u godini pratit će nas povećana kostobolja, psihička napetost, nervoza, nesanica ali i problem sa vidom.
Dragi moji uprkos lošim energetskim talasima, želim vam da ovu godinu ispratite u što boljem raspoloženju kako bi u novu godinu ušli što rasterećeniji, pozitivniji i sa puno pozitivne energije.
S ljubavlju vaš Zoran Šumadinac