Magični dani u avgustu: Mjesec planiranja, odmora i plodnosti!

Za aura.ba piše Zoran Petrović Šumadinac

Za aura.ba piše Zoran Petrović Šumadinac

Zoran Petrović Šumadinac, ezoteričar, parapsiholog i radioesteziolog, kroz serijal tekstova o crnoj magiji, Aurine čitatelje je pokušao pobliže upoznati sa ovim velikim zlom, te pokazati načine na koje se magija može prepoznati, izbjeći, preduhitriti te ukloniti. Opširno o Zoranovoj praksi Aura je pisala u više navrata, a pojedine tekstove možete pronaći i na Aurinom portalu (aura.ba). Za više detalja posjetite i Zoranovu stranicu www.zoransumadinac.com. U ovom zasebnom tekstu, Zoran čitatelje Aure upoznaje sa jednim, sasvim novim i neobičnim danima u mjesecu avgustu.

polozaj mjesecaAvgust je mjesec ženske plodnosti  pa se može slobodno reći da je pravi period tj. mjesec za buduće majke, a i dobar zaštitnik novorođenčadi. U vremenu prije Hrista  postojala je Boginja Dijana, majka prirode. Dijana je u rimskoj mitologiji, odnosno Artemida u grčkoj, bila boginja mjeseca i lova, zaštitnica žena, a u ranijem dobu i Velika boginja, majka cjelokupne prirode. Kult Velike majke došao je u Rim iz Frigije, u 2. vijeku prije Hrista, a bio je vezan za plodnost, smrt, ponovno rađanje i spasenje duše pokojnika.

Boginja Dijana - majka prirode i zaštitnica žena u plodnim danima

Boginja Dijana – majka prirode i zaštitnica žena u plodnim danima

Avgust mjesec nije plodonosan ni za kakve početke kako poslovne, tako emotivne. Položaj mjeseca nad zemljom daje takve vibracije da šta god počeli, neće se dobro završiti ili neće dugo potrajati, stoga iskreni savjet: Ništa i ne počinjite.

Avgust mjesec je samo predodređen novim mamama tj. porodiljama koji u ovom mjesecu donose na svijet svoje potomstvo. Djeca rođena od 6. do 12. avgusta biće više uspješna, a i zdravija od druge djece. Takođe, isto važi i za djecu rođenu od 24. do 29. avgusta. Djeca rođena od 1. do 4. avgusta i od 17. do 19. avgusta zbog jakog položaja mjeseca nad zemljom, biće malo manje uspješna ali i zdravstveno malo osjetljivija.

Iskreno preporučujem da u periodu od 3. do 9. avgusta roditelji bar na minut okupaju svoju djecu u rijekama i to djecu do tri godine starosti, ovaj nazovimo ritual je pogodan baš radi njihovog zdravlja.

Period od 31. jula do 10. avgusta je pogodan za osmišljavanje nečeg novog ali ne i početka.

Od 16. do 23. avgusta pogodan je period za donošenje nekih ključnih odluka.

Od 25. do 30. avgusta savjetujem svima da se u tom periodu opuste i razmisle malo o svemu što ih okružuje kako bi napunili baterije za predstojeći period.

(aura.ba)