Magični dani u avgustu: Ko u avgustu bude jeo med i jabuke, biće srećan!

  

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Toplo preporučujem da u periodu od 3. do 9. avgusta djecu do 12 godina okupate u rijeci, kako bi bila zdravija.

Ove godine avgust mjesec dolazi nam između dvije energije; kosmička i energija zemlje biće jako aktivna u tom periodu tako da možemo očekivati i dosta negativnih dešavanja u svim oblastima života.

Inače avgust je mjesec ženske plodnosti i slobodno se može reći da je pravi period tj. mjesec za buduće majke kao i dobar zaštitnik novorođenčadi. U vremenu prije Hrista postojala je Boginja Dijana, majka prirode. Dijana je u rimskoj mitologiji, odnosno Artemida u grčkoj, bila boginja mjeseca i lova, zaštitnica žena, a u ranijem dobu i Velika boginja, majka cjelokupne prirode. Kult Velike majke došao je u Rim iz Frigije, u 2. vijeku prije Hrista, a bio je vezan za plodnost, smrt, ponovno rađanje i spasenje duše pokojnika.

Evo i jedan od prijedloga kako prepoznati pravi odabir ponuđenog posla ili rješavanja eventualnog problema. Ukoliko treba da riješite neki problem, lakše ćete to uraditi ako se oslonite na intuiciju. Za početak, važno je prepoznati signal koji nam šalje tijelo prilikom donošenja odluke. On može da se manifestuje kao ugodan ili neugodan osjećaj u želucu, kao i pojedine misli ili slike koje iznenada prolete kroz glavu. Za ovu vježbu pomoći će vam i tehnika vizualizacije.

Kao primjer može da posluži slučaj kada su vam ponuđena dva posla, a vi ne znate za koji da se odlučite. Da biste donijeli ispravnu odluku, povucite se na mirno mjesto, zamislite kako ste prihvatili jedan od poslova i pratite kako vam tijelo raguje. Potom to isto uradite i za drugi. Opuštenost, prijatan osjećaj, sreća kao i radosno treperenje srca, biće savršen pokazatelj.

Bračnim parovima koji žele potomstvo zbog velikih negativnih energija koje  se povezuju sa kosmo – zemljanim frekfencijama nikako ne preporučujem rad na tom polju u periodu od 6. do 19. avgusta jer može doći do negativne konotacije u plodu, a i kasnije kod beba.

Toplo preporučujem da u periodu od 3. do 9. avgusta djecu do 12 godina  trebate okupati u rijeci, kako bi bila zdravija.

Magični dani u avgustu

14. avgust – Od ovog dana pa u naredne tri nedjelje obavezno treba pojesti po kašičicu meda. Posljednji dan treba se okupati u nekoj rijeci.

19. avgust– Na današnji dan poželjno je jesti jabuke, ali i poklanjati ih drugima. Jabuke su simbol ljubavi i povjerenja.

28. avgust – U predvečerje, prije nego što sunce zađe, treba bos hodati po zemlji kako bi se čovjek nakupio njene iscjeliteljske energije.

29. avgust – Nabrati orahe i naredna tri dana držati ih na trpezarijskom stolu, jer oni na taj način privlače blagostanje u dom.

Kako će planetarne energije utjecati na nas

Od 1. do 3. avgusta očekuju se mirne energije i samim tim ne bi trebalo očekivati neka dešavanja globalno, moguća su samo pojedinačno.

Od 4. do 8. može se očekivati dešavanja u predjelu glave, ramenog dijela kao i kičmenog dijela.

Dani od 9. do 12. namijenjeni su otežanom disanju i povećanoj napetosti.
Period od 13. na 16. nas očekuju niska energetska strujanja stoga biće većih poteškoća osobama koji boluju od šećerne bolesti, a i kostobolja će takođe biti naglašena.

Od 17. pa do 20. avgusta mogu se očekivati jači rad štitne žlijezde, stomačni problemi, a kod nježnijeg spola i blago ginekološka dešavanja.

21. avgust su opet ravne linije i tada trebamo iskoristiti da budemo vani što više.

Dani od 22. do 25. očekuje se jača psihološka napetost kao i dešavanja u grudima, takođe i pritisak biće neujednačen.

Period 26. – 29. avgust mogu se očekivati  problemi  sa glavom, očima, sinusima ali i grudnim dijelom.

Posljednja dva dana mjeseca pripremite se za moguću vrtoglavicu, nervnu napetost kao i dešavanja u predjelu nogu. Dragi moji od srca vam želim da  posljednji ljetnji mjesec ove godine provedete, bez obzira na sve u što pozitivnijoj i što kvalitetnijoj energiji.

BOSILJAK za čaroliju

Bosiljak – (Ocimum basilicum) se koristi u čarolijama ljubavi i novca. Nosi se u džepu ili novčaniku za privlačenje bogatstva, u ritualnim kupkama za privlačenje nove ljubavne veze ili raskida stare, te za pročišćenje tijela od negativnih energija. Prosipa se po podu kao zaštita od neželjenih sila i duhova ili se spaljuje kao jaki i djelotvorni element egzorcizma.

(aura.ba)