Magična kutija za ljubav koju treba držati ispod kreveta: UBACITE U NJU OVE PREDMETE I STIĆI ĆE SRODNA DUŠA!

Kada ležimo na svojim krevetima i spavamo, naša podsvijest je otvorena i upija puno više energije, posebno energije mjesta na kojem ležimo, zato feng shui stručnjaci najčešće savjetuju da ne držimo ništa ispod kreveta.

Međutim, postoji jedan izuzetak. Iako prostor ispod kreveta treba da bude otvoren, kako bismo imali otvoren protok energije koja treba da kanališe ravnomjerno po cijelom našem tijelu tokom noći, jedna mala kutija vam može pomoći.

Zbog toga odložite gomilu stvari koje možda držite ispod kreveta, jer one stvaraju konfuznu energiju koju vaš nesvjesni um upija dok spavate, što je vrlo loše, i ostavite samo jednu “kutiju sa blagom”. To je specifičan feng shui alat za ispunjenje vaših želja i namjera.

Kakva je to kutija?
Kvalitet kutije je važan jer će to izazvati veću ili manju energetsku vibraciju. Potrudite se da kutija bude napravljena od kvalitetnog materijala – čvrst poklopac će predstavljati vašu sigurnu i stabilnu energiju, a otvorena kutija imaće više “otvoren” tip energije.

Materijal kutije treba da bude neki od slijedećih: drvo, jer je ono uzemljenje i drži energiju djelovanja i rasta. Fino obrubljena, zlatna (može i imitacija zlata), srebrna ili draguljima ukrašena kutija pojačaće osjećaj obilja, dok če staklena podstaći energiju “jasnoće”. Pletena sugeriše prirodno kretanje i podstiče fleksibilnost, dok zemljana ili keramička sugeriše energiju pažnje i njege.

Šta staviti u kutiju?
Prije postavljanja stvari u kutiju, zapitajte se: “Šta će me zaista učiniti srernim?” Ideja je da pronađete predmete za zastupanje tih sretnih osjećanja koje želimo da privučemo u život.

U kutiju stavite predmete koji će podstaći određenu želju da se ostvari u vašem životu: ako želite obilje i novac u kutiju stavite razne novčanice, zlatni nakit, zlatnike, dukate, dragulje, drago i poludrago kamenje, kristale, ali izbjegavajte da stavljate gomilu kovanih novčića.

Ako želite da privučete ljubav, u kutiju stavite prirodne mirise, crvene svijeće, mirisne kreme i ulja.

Energetski uticaj kutije s blagom osjetiće se bez obzira gdje je stavite pod svoj krevet, ali najbolje mjesto je ispod pupka. Na taj način, vi se direktno suptilno “hranite” energijom unutar kutije, kao što majka hrani fetus kroz pupčanu vrpcu. Kutiju s blagom treba pregledati i osvježiti na svaka tri mjeseca.