OVE AMERIČKE VAMPIRE UZBUĐUJE ISISAVANJE KRVI!

Par “vampira” poligamista nosi kljove i hrani se krvlju djevojke “donora”.

Logan i Dalei Saut sebe nazivaju “kraljem i kraljicom” vampirskog dvora u Ostinu, u američkoj državi Teksas, i prepuštaju se bizarnom mjesečnom ritualu krvi “da bi se održali zdravim”. Vjenčani par vampira otvorio se o tome kako se hrane krvlju djevojke koja im je donira, a kojom se hrane svakog mjeseca kako bi dobili svoju potrebnu dozu.

Logan i Dalei Saut isisavaju krv iz djevojke koja se zove Ilona, nakon što su joj iz prsta istisnuli istim predmetom koji dijabetičari koriste, za dobijanje “prave količine”.

Njih dvoje kažu da kao „vampiri“ moraju da uzimaju ljudsku energiju u obliku krvi ili psihičke energije ili seksualne energije da bi održavali svoje zdravlje.

Dalei (31) insistira da njen motiv za mjesečni ritual nije “seksualan” – umjesto toga, kada se osjeća loše i kada joj “treba malo hrane”, ona pozove Ilonu. Međutim, 32-godišnji Logan je privučen intimnoj i seksualnoj strani.

“Postoji osjećaj vrlo seksualne prirode, znate, zato što vas neko prima”, rekao je Dalei.

Par je otkrio detalje svog nekonvencionalnog načina života u We TV seriji Extreme Love.
Dvoje poligamista su imali otvorenu vezu otkako su se sreli prije sedam godina – kada je Logan bio u vezi sa nekim drugim. Oni sebe nazivaju “kralj i kraljica” vampirskog dvora u Ostinu, Tekas, nose zube, izbjegavaju sunčevu svjetlost i spavaju tokom dana.

Vjenčali su se 2017. godine u ceremoniji od 120 hilada dolara, na kojoj su bili plesači, a i Drakula torta.

“Nisam seksualno uzbuđena dok pijem krv”, rekla je Dalei, koja je imala hirurški zahvat na ušima, tako da su joj sada špicaste.

“Ne sviđa mi se ukus krvi. Nezgodno mi je što moram da je pijem redovno.”

Logan i Dalei uvijek upoznaju svoje donatore krvi i testiraju ih svakih šest mjeseci na krvne bolesti. Prvi put kada je Dalei pila krv bilo je na časovima engleskog. “Za mene je to bilo stvarno intenzivno iskustvo”, rekla je, dodajući da je počela da osjeća ovu ‘intenzivnu žeđ’ koju nikada ranije nije osjećala

“Otrčala sam do prve česme koju sam mogla pronaći i počela da gutam vodu. Nisam se osjećala manje žedna. U tom trenutku, slučajno sam naletjela na jednog od mojih prijatelja u hodniku, koji mi je pomagao tokom mog “buđenja” kroz moje buđenje. On je izvukao lancetu i ja sam onda pila njegovu krv, čime je žeđ potpuno nestala”.

U međuvremenu, Logan, koji provede samo sat vremena nedeljno na suncu, imao je svoje “vampirsko buđenje” kada je imao 15 godina.

Rekao je: “Biti vampir nije nešto što možete izabrati. To je nešto s čim ste rođeni. To je nešto što je dio vas.

“Prvi put kad sam ikada konzumirao krv, to je osnažilo, pojačalo sva moja čula i senzacije – pravi nalet adrenalina.”