Ljubavni trougao Milana, Igora i Severine pod astro lupom: Maskarada u kojoj se svi bore samo za novac!

Igor Kojić posljednjih je mjeseci u središtu medijske pažnje zbog pomirenja s Milanom Popovićem, bivšim partnerom Severine Vučković. Kojić je obznanio da su on i Popović riješili nesuglasice<195>Igor Kojić i Severina Vučković bili su u braku od 2015. do 2021. godine. O braku sa Severinom i okolnostima njihovog razvoda Kojić dosad nije govorio za medije. U velikom intervjuu koji je dao za Index ispričao je kako je došlo do pomirenja s Milanom Popovićem, a progovorio je i o bivšoj supruzi.<195> Astrolozi Milan Ristanović i Zoran Šumadinac, zavirili su ponovo u njihove natalne karte te pokušali na sebi svojstven način, protumačiti ovaj ljubavni trougao…


Počela je nastupati sa svega deset godina po dječijim festivalima, a sa 18 je, pobjedom na radijskom takmičenju „DemoX“ Radio Zagreba, osvajila snimanje svog prvog LP. Uslijedili su nakon toga brojni nastupi, albumi i hitovi, no, moglo bi se bez imalo zluradosti ustvrditi da je hrvatska pjevačica Severina, regionalno postala popularna tek nakon izbijanja u javnosti njenog pornića. Do danas su brojne ostale špekulacije o namjernom curenju snimka sa jahte. Javnost je tada zgroziloi to što je na snimku s njom bio Milan Lučić, oženjen čovjek, otac dvoje djece. Njemu se krivica, kako to inače na Balkanu biva, nije pripisivala. Bio je to sada već daleke 2004.

A šta se u međuvremenu izdešavalo u životu ove, nimalo obične umjetnice. Glumila je i pjevala, svađala se sa sestrom i tukla, udavala i razvodila, a novinske stupce najviše je punila nakon rođenja sina Aleksandra.
Informacije o tome kome će pripasti dijete bilo je nemoguće zaobići tako da i ptice na grani sve znaju, no, za eventualno one neupućene, napomenut ćemo da je Severina u vezi s srbijanskim biznismenom, takozvanim kraljem bakra, Milanom Popovićem, dobila sina. Ubrzo je uslijedilo tužakanje oko malenog Aleksandra, optužbe, ucjene, zabrane…U međuvremenu se Severina udala pa razvela od Igora Kojića, sina srbijanskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Dok je bio u braku sa Severinom, Igor ju je zdušno podržavao u okršaju s Milanom, no, nedavno, nakon razvoda, i Igor okreće ploču. Ničim izazvan daje intervjue u kojima na vrlo indirektan način, Severinu optužuje da je loša majka, da ne misli o dobrobiti djeteta te da je pod utjecajem svojih najbližih saradnika. Priče zdušno potkrepljuje i Milan.

-Tražila je alimentaciju od 10.000 eura. Da joj otplaćujem kredit od milijun eura. Ucjenjivala me da ostanem s njim. Ona ima čudne promjene ponašanja. Ucjenjivala me da neću viđati dijete ako je ostavim. Ona se tuče s vlastitom sestrom – ponavlja Milan svima koji ga žele slušati.

Javnost je opet, htjela ne htjela, dobila na pladnju prljavi Severinin veš. Da li se svi skandali kreiraju u Severininoj radionici nakon kojih skoči i cijena njenih nastupa, teško je reći. No, da li su planete bile naklonjene ovoj, sigurno najpopularnijoj i najkontroverznijoj hrvatskoj pjevačici o čijim se partnerima više pisalo no o njenim pjesmama te kakvu igru igraju Milan i Igor, pokušali smo saznati iz astrologije.

Zoran Šumadinac, ezoterista: Severina je pred nervnim slomom!
Zadnjih nekoliko nedjelja aktuelan je fudbaler Igor Kojić, bivši suprug pop zvijezde Severine Vučković. Igor je naime postao zanimljiv zbog pomirenja i veoma bliskog odnosa sa takođe bivšim Sevinim suprugom Milanom Popovićem.
Igor Kojić ima veoma specifičan odnos sazviježđa i planeta. Retroaktivni Merkur se na vrijeme pokrenuo jer da je malo zakasnio, Igorov put bi išao drugim pravcem. Igor je u znaku Lava sa podznakom u Vagi i njegov domicil je Sunce sa prirodnim elementom Vatrom.

Podznak Vaga donosi mu jednu vrstu harmonije, ljupkost, odanost, ali i jako loš osjećaj za pravdu. Teži lijepim i vrlo profinjenim stvarima u životu. Po svaku cijenu izbjegava bilo kakvu neugodnost. Igorova intuicije nije jako razvijena i najčešće upravo zbog toga teži ka tome da ima nekog sigurnog pored sebe, veoma brzo pada. Ima puno prijatelja, jer vrlo lako sklapa prijateljstva i opušteno se druži sa ostalim ljudima. Manje je srećan ako živi sam ili se potpuno odvoji od drugih stoga teži da uvijek neko iskusniji bude uz njega.

Često se njegove ideje kao i mišljenja mijenjaju sa raspoloženjem. Prijateljstva, partnerstva, saradnje i brak su ključne riječi njegove prirode i svoj puni potencijal ne može postići bez toga.
Venera u Lavu nam daje informaciju da teži ka starijem i iskusnijem partneru jer u partneru vidi jednog od roditelja i samim tim je mnogo sigurniji… Igor je više posmatrač nego akter u igri života.
Na žalost planeta Merkur u Vagi donosimu sve osim harmonije i kvalitetnog uspjeha. Koliko god Kojić želio postići više, jednostavno zbog aspekta koji vlada njegovim natalom ne uspijeva niti ima tendencije da će uspjeti nešto više.

2019. sam za Auru radio natalnu kartu Severine i tada sam, podsjećam, rekao: Njeno sunce je zašlo i na poslovnom i na privatnom planu!

Njen horoskopski znak joj u potpunosti pristaje, ne mari za druge, tvrdoglava i buntovna kao i svaki Bik. Ono što želi uradiće po svaku cijenu. Dva lava nikako ne mogu biti u skladnom čoporu osim ako druga strana nije nešto pasivnija. Seve je Lav u podznaku sa veoma velikom čvrstinom. Njen prirodni element Zemlja joj daje potporu i još jaču čvrstinu. Jadan je onaj ko joj se nađe na putu.
Bikom upravlja Venera i zbog nje je sklona užicima i naklonjena umjetnosti, prije svega muzici. Mjesec u Biku joj daje seksipilnost i ona je doista pravi seksualni zavisnik, koji nije u stanju biti vjeran ni po koju cijenu. Bik je zemljani znak, pa se povezuje sa sigurnošću, brigom i stabilnošću. Fiksni kvalitet doprinosi da započete poslove ne prekida, jer nije sklona poslovnim promjenama.
Vezuje se za vrijednosti i konkretne stvari, ali i finansijske forme, pa se slobodno može reći da je materijalista. Zato nikada neće lutati i vezivati se za neopipljivo i pretpostavke. Severini je od aprila mjeseca 1994. godine stupio Mjesec sa Lavom i to je izvanredan period za posao ili karijeru. Seve je karijeru nešto ranije počela ali nije bila na dobroj poziciji. Ovaj aspekt trajao je u prvoj kući do oktobra 2000. da bi Sunce u desetoj kući sa Ovnom preuzelo vodeću ulogu do septembra 2018. godine. U ovom periodu Severina je dostigla maksimum u karijeri ali i privatnom životu.

Podznak Lav donosi joj hrabrost i umiljatost, ali prije svega neprikosnoven autoritet. Često je nježna i simpatična, no ne voli baš da pomaže onima kojima je to potrebno ili da štiti one koje treba zaštititi. Prijatelji je smatraju odanom i velikodušnom osobom toplog srca, što je pak velika greška. Vrlo teško mijenja svoj smjer kad ga već jednom zacrta i sposobna je da se dugoročno drži toga.
Godinudana ranije, 2018. u rubrici u kojoj sam analizirao brakove, najavio sam njen i Igorov razvod. Ukratko, podsjetiću čitaoce i na dijelove tog teksta:

„Po upoređivanju ova dva natala došao sam do zaključka da je ova bračna zajednica samo velika maskarada od strane Severine jer njoj Igor kao partner apsolutno ne parira. Mislim da ste nakon pročitanog teksta i vi sami zaključili da je Severina ta koja vodi i koja pokreće prva sve korake na pozornici dok Igor je statičan gledalac iz publike koji posmatra scenu ne znajući da je priča rađena upravo po njegovom liku“.
Podsjetiću i na tekst o Milanu Popoviću, rađen isto za Auru u kojem sam rekao:“ Najpoznatiji kralj bakra na ovim prostorima Milan Popović, je jako interesantna osoba, ima jako puno mističnog u sebi i kao takav jako puno daje na značaju kada je u pitanju onostrano, astrologija kao i japanska tehnika Feng shui.Milan je rođen pod astro znakom Strijelca i podznakom Rak; Milanov prirodni element je Vatra u devetoj kući vlada planeta Jupiter, Blizanci su mu suprotni znak.

Znak Strijelca se upravlja prema Jupiteru. Vatreni je znak i ta činjenica se dovodi u vezu sa identitetom, ponajviše sa iznalaženjem najdubljeg značenja ljudske egzistencije. Stoga je najviše od svih okrenut finansijama i filozofiji. Pošto ima promjenljiv kvalitet, planete smještene ovdje izražavaju energiju fleksibilno, promjenljivo, nemirno, povremeno.
Strijelac se ne vezuje za istinu, voli putovanja, širenje vidika i rijetko kad će reći šta zaista misli. Sunce u Strijelcu tjera čovjeka da se pita: “Koji je smisao postojanja”? U potrazi za tom istinom, spreman je na sve, bez trunke diplomatije ili obzira. Propagiranje neke doktrine duhovno ga osnažuje.

Zna da pretjeruje, odnosno da bude neskroman.Mjesec je treći najvažniji faktor natalne karte, pa pošto vlada Rakom, njegov utjecaj u ovom znaku je posebno značajan.
Tendencija Raka je da gomila zalihe, što je drugi jak instinkt koji ispoljava, jer se plaši nemaštine i bijede“.
Sada, pri kraju ove 2022. i nakon razvoda koji je bio očekivan i ovog čudnog druženja Severinine dvojice bivših, kad se sve sabere i uporedi, dolazi se do zaključka da je i njemu i Severini samo novac bitan. Igor je tu marioneta, iskorišten od oboje. No, sve je ovo za Severinu previše i ona se doslovno nalazi pred nervnim slomom. Neka im je svima, a djetetu najviše, bog na pomoći.

Milan Ristanović, astrolog: Sve troje su moralni patuljci i seka perse!
Sve troje, Severina, Igor i Milan su potpuno nebitne osobe i na njih mi je zaista žao trošiti riječi jer su u pitanjuseka perse, moralni patuljci, mediokriteti, bezkičmenjaci. No, da ispoštujemo i interes čitatelja.
Da će se razvesti znalo se još dok im je svadba trajala. To su ljudi nesolidnih osjećanja, opterećeni zavisnošću od droga, nestabilni i slabo moralni. Oni se i vjenčavaju samo zbog publiciteta i neke lake zarade. To važi za sve troje. Kad se takvi spajaju tu sreće nema. Samo gledaju korist i kako da se danas urade nekom drogom. Sutra će vidjeti. Jadno ono dijete koje su napravili. U svoj toj kaljuži se pojavljuju i s njena sestra i majka, koje bi takođe da uzmu neke novce. Šestougao u kaljuži od blata. Niko nikog tu ne voli.
Astrološki gledano, Severina Vučković, rođena 21. 04. 1972. u Splitu. Vatrena i preduzmljiva, voli da koketira, da štiti slabije, uspješno osvaja skoro svakog na koga baci oko. Otmjena je u svojim igrama, i kad gubi postavi se tako da dobija, prosto zrači svuda gdje prođe. Od muškarca očekuje neprestanu pažnju, male i veće poklone i znakove pažnje, tada se dobro i carski osjeća. Severina je izraziti individualista, obožava svoju neovisnost u poslu i životu. Opušta se i povjerava samo rijetkim osobama od povjerenja. Umije da bude svadljiva i prijeka ali je to srećom brzo popušta. Tvrdoglava, veoma inteligentna, umije da bude romantična ali i veoma konkretna, pa cijeni kod partnera da joj prospe svoju priču pod noge, to joj veoma godi i zna pasti na takav prilaz. Nikome ne bih preporučio da vara Severinu, jer ona pamti kao slon i vraća kao ranjeni lav, odnosno lavica.

Udajom za Igora, vjerovatno je htjela napakostiti Milanu. Svaka je njena gesta duboko proračunata. 2015. sam za Auru analizirao taj brak i tad rekao, citiram: „ona živjeli su srećno do kraja života, u njihovu slučaju, neće vrijediti“ Igor Kojić je Lav, sa Mjesecom u Vagi. Ovaj rođeni Mostarac je rafiniran, uvijek lijepo obučen, šarmantan, voli društvo i da bude glavni u njemu. Prema svojoj partnerki se ophodi kao prema kraljici ali je problem što ga to ne drži dugo. Biće on dobar otac, on svoje obaveze inače obavlja revnosno i pošteno. Igor je pedantan muškarac, od svoga doma pravi oazu mira i ima dobre uvjete da u životu bude srećan. Protiv Vojvodine je odbranio četiri penala na jednoj tekmi i to je bio vrhunac njegove karijere, vidio je da zna i može i odustao, bacio se na druge stvari. I tu mu dobro ide. Brak naravno neće dugo trajati, vjerojatno čak i kraće od prvog braka sa onim kontroverznim biznismanom. Mali Keba nije igrač koji može da parira Severini Vučković ali za jednu epizodu biće dobar. Ni njemu ta epizoda neće loše doći da ga pamte po ljubovanju sa velikom zavodnicom. Emocionalno, Severina je dominantnija.

Ona se osjeća zaljubljeno, zahvaljujući Jupiteru i Mjesecu imaju zajedništvo, ali, on je tipičan horoskopski Lav koji voli lijepe stvari, ali i lijepe žene, a ona je pravi ženski Bik, tvrdoglava, ali zaljubljiva. On je zapravo jedan sasvim prosječan ako ne i ispodprosječan igrač, drugoligaš, bezličan i bezvezan lik, tako da je teško i pojmiti uz sve astrološke smjernice, šta je to Severina vidjela u njemu. Igor jednostavno nije estradni kapacitet, nema neku harizmu da bi od toga mogao živjeti“

Milan je čovjek koji ima jasne ciljeve i planove i mislim da bi bilo bolje djetetu da više vremena provodi s njim. Nažalost Milan ima na sebi i neke tragove crne magije. Dokaz za to su učestale promjene raspoloženja, glavobolje, pritisak u glavi i mučnine. Da bi bilo sve ok on treba prvo otkloniti negativnu energiju. U tome mu nažalost ne može pomoći feng shui kome naginje, već isključivo neko ko će otkloniti magiju.

Astrologija pokazuje da će njih dvoje i dalje imati trzavica, a proces oko djeteta će se razvući i u narednom periodu.
Severina je u svemu pa tako i u privatnom životu sva u marketingu. Šta god da joj se desi, ona servira medijima i dobro naplati. Što se tiče Milana ni njegovo “maslo nije za ramazana”. Čovjek je jako proračunat i zna šta želi, a to je novac. Jako je i osvetoljubiv. Da su znali jedno sa drugim i da je bilo između njih prave ljubavi, znajući koliko vole novac- vrlo brzo bi bili jedan od najbogatijih parova. Ovako će se načekati i izmaltretirati jedno drugo, a na kraju, niko neće biti pobjednik. Samo će im dijete biti – najveći gubitnik.