Ljubavni horoskop za kraj 2017. godine

Ljubavni horoskop za drugu polovinu decembra 2017. otkriva da li ćete ovu godinu završiti u velikom stilu ili će vam ipak više sreće u emotivnim odnosima donijeti naredna.

OVAN

Postajete sve manje zadovoljni situacijom. Želite da je poboljšate što prije, ali to ne ide preko noći. Neki će prihvatiti činjenicu da treba krenuti ispočetka, drugi će se još živcirati, a treći će biti ravnodušni.

BIK

Ako na svoje emotivne odnose gledate kao jednu vrstu mučenja, tako će vam i biti. Pokušajte da prihvatate kritike s humorom. Pomoći će izlazak i dobar provod. Nastojte da se opustite i dobro zabavite.

BLIZANCI

Doći će do blažeg prolaznog nezadovoljstva u odnosima. Vi ćete biti za nešto novo, a partner će biti za sigurne opcije. Mudriji među vama prihvatiće postojeću situaciju kao prolaznu i privremeno smanjiti svoja ljubavna očekivanja.

RAK

Svojom sentimentalnošću iznenadićete voljenu osobu. Ona će ovog puta biti u poziciji zaštitnika. Još se niste ohladili od prošlosti, a već vam se slažu situacije novih ljubavnih prilika. Budite smireni.

LAV

Čak i ako ste sami, mogli biste da se odlično zabavite. Imate sve adute u svojim rukama. Potrebno je samo pričati o svemu onom što vam leži na srcu. Uz malo više iskrenosti i vi ćete biti sretniji, prenosi Ehoroskop.

DJEVICA

Potreba za dijeljenjem svega što vas snađe biće jaka, ali će partner biti rezervisan prema vama. Odredite dokle možete ići. Oni koji još traže srodnu dušu biće originalni u udvaranjima.

VAGA

Ništa se posebno novo neće događati na ljubavnom planu. Iako ćete na vrlo zanimljiv način uspeti da izrazite svoja osjećanja, konačni rezultat ipak neće biti emotivno ispunjenje. Ono se još čeka. Ne razbijajte glavu zbog toga.

ŠKORPIJA

Ono čega trenutno nema u vašem privatnom životu vi ćete uspijevati da nadomjestite svojom maštom. Ako izađete među ljude, naići ćete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu.

STRIJELAC

Trudićete se da voljenoj osobi pružite što više pažnje i nježnosti uprkos svojoj nestrpljivosti. Svojom domišljatošću, maštom ili intuicijom vi biste mogli da impresionišete mnoge oko sebe. Zapamtiće vas.

JARAC

Neobavezna druženja uz kaficu mogla bi se lahko pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete u potpunosti da pokažete ono što osjećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

VODOLIJA

Izgledno je sve bolje povezivanje sa suprotnim polom, a posebno s nekim ko nije iz vašeg kraja. Bićete duhoviti i zabavni. Istovremeno će u vam jačati potreba za intimnošću. Vaši emotivni odnosi razvijaju se dobro.

RIBE

Bićete potpuno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti sretni u društvu ako ne pričaju previše, jer bi mogli da budu pogrešno shvaćeni. Potrebno je strpljenje. Neka sve ide korak po korak.