Ljubavne magije s jabukom

Ove magije se koriste u ljubavnim napicima za sreću, udaju, ženidbu, te u receptima i čarolijama protiv neprijatelja, posebno u onima u kojima se jabuka zarezuje nožem

  Želite li saznati ima li osoba koju simpatišete iste osjećaje prema vama, uzmite jabuku, dajte joj njegovo ili njeno ime i pokušajte je prepoloviti koristeći se samo rukama. Ako pukne, odgovor je pozitivan. Ili držite jabuku za peteljku i vrtite je lijevo-desno, cijelo vrijeme izgovarajući abecedu. Na kojem slovu jabuka otpadne to je ime vaše prave ljubavi.

Daruje li vam neko jabuku i pukne li plod na pola nakon što zagrizete u njega, vratite mu tu jabuku ili će vas stići nesreća. Berete li jabuke po noći na mjesečini, plodovi neće istruhnuti.

Ako na Božić sunce zasja kroz krošnju jabuke, urod jabuka sljedeće godine bit će vrlo dobar.

Uzmite nekoliko sjemenki jabuke i pritisnite ih na čelo. Onoliko koliko ih ne padne toliko će dana proći dok ne vidite svog dragog.

Ako djetetu nakon rođenja prije nego što bilo što pojede natrljate jezik kriškom jabuke postat će izvrstan pjevač.

Ako možete rukama prepoloviti jabuku, vaš vam bračni partner nikada neće moći zapovijedati.

Ako ste muškarac uzmite dvije sjemenke jabuke, dajte im imena dviju ženskih osoba koje poznajete ili simpatizirate, navlažite ih i zatim ih pažljivo stavite na svoje gornje kapke, brzo trepnite i ona sjemenka koja prije padne nosi ime žene koja će vam postati suprugom.

 Ako ste žena prerežite jabuku na pola i izvadite joj sve sjemenke. Svakoj od sjemenki dajte ime jedne muške osobe koju poznajete. Zagrijte pećnicu, stavite sjemenke na lim i čekajte da vidite koja će sjemenka prva puknuti jer ta nosi ime osobe za koju će te se udati.

Izbrojite sjeme u jabuci da biste saznali koliko će te djece imati.

 

(aura.ba)