LJUBAVNA NUMEROLOGIJA: GDJE ĆETE UPOZNATI VAŠEG PARTNERA?

Numerologija otkriva kada i gdje ćete sresti ljubav – da li će susret sa srodnom dušom biti onakav kakav ste zamišljali. Dovoljno je da odaberete broj od 1 do 9, a nakon toga provjerite šta vas čeka:

1 – Ljubav je veoma blizu. Vaš lični život će se poboljšati u narednih šest mjeseci. Moguće je da je sudbina već blizu, ali vi to ne primjećujete. Možda je ovo vaš prijatelj, koga čak i ne smatrate potencijalnim partnerom, ili možda imate tajnog obožavatelja. U svakom slučaju, sreća je veoma blizu, ali numerologija savjetuje da preispitate svoje prioritete.

2 – Susret sa vašom sudbinom će se desiti za godinu dana. Sudeći po numerološkoj analizi, to će biti povezano sa radnim putovanjem. U početku vam se možda neće dopasti neka osoba jer ćete biti veoma slični karakterom. Dugo ćete protivrječiti jedno drugom, ali stalne protivrječnosti i sporovi neće vam dozvoliti da odustanete.

3 – Ako ste dobili broj 3, to znači da će vaš lični život postati bolji tek kada budete spremni za to i zaista želite. A kada nađete svoju ljubav, postoji šansa da će se vaša veza vrlo brzo razviti. Ako ste romantične prirode, onda posjećujte mjesta koja odišu takvom energijom – na njima možete upoznati srodnu dušu.

4 – Ne treba propustiti priliku i treba da budete otvoreni za nova poznanstva, jer je vaša ljubav osoba koja se nalazi u vašoj blizini. U ovom slučaju, romansa će biti više nego dovoljna. Odnosi će biti veoma strastveni i zanimljivi. Spremite se!

5 – Ovdje numerologija savjetuje da postanete jednostavniji. Glavna stvar je zapamtiti da sve zavisi samo od vaše želje. Najvjerovatnije ćete pronaći svoju ljubav zahvaljujući prijatelju. Možda ste već čuli za ovu osobu ili se čak sreli nekoliko puta, ali nešto je ometalo razvoj vaše veze.

6 – Vjerovatno vas čeka susret sa vašom sudbinom na nekoj proslavi ili svečanom događaju. Odmah ćete shvatiti da je to upravo vaša osoba. Ali odnos između vas će se razvijati veoma sporo. Budite strpljivi i možete imati odnos o kojem ste maštali.

7 – Susret sa srodnom dušom čeka vas za par godina. Možda ćete morati da se borite za svoju ljubav, jer ćete se naći u ljubavnom trouglu. Možete se sresti sasvim slučajno i nepredviđeno, ali ćete znati da je sve zapisano u zvijezdama.

8 – Sve zavisi od vaše želje: poznanstvo se može dogoditi za nekoliko dana, nedjelja ili mjeseci. Glavna stvar je da se ne plašite upoznavanja novih ljudi. Sasvim je moguće da će se susret sa vašom sudbinom održati “virtuelno”, odnosno na društvenim mrežama. Možda ste se već sreli, ali tada nije bilo vrijeme. Jednostavna komunikacija će postepeno prerasti u prijateljstvo, a ubrzo će se pretvoriti u ljubav.

9 – Vaša veza će početi u narednim mjesecima. Najvjerovatnije, vaša sudbina je vaš šef ili neko ko je u poslovnom okruženju. U početku će vaš odnos biti isključivo profesionalan, ali onda će se desiti situacija nakon koje ćete tu osobu gledati drugim očima. Bićete otvoreni za ljubav na potpuno nov način.