Ljubav preko žice: OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA UŽIVAJU U PRLJAVIM RAZGOVORIMA

Ova tri znaka uživaju preko slušalice u kasne sate. Provjerite da li ste vi među njima!

Vodolija
Vodolija je u stanju da fetišizuje sve što joj djeluje futuristički, progresivno ili rizično. Vole se*s preko telefona, grupnjake, se*sualne igračke, loše djevojke i prljavu priču. Nije bitno postoji li razlog za se*s preko telefona, kao npr. daljina, ona je uvijek raspoložena za nevaljale priče. Čak i ako ste se vidjeli prije pola sata i imali razuzdani se*s, može vas pozvati i dahtati vam u slušalicu. Vodoliji nikad nije dosta, uvijek hoće još, pravi su sek*omani.

Ovan
Ovan zadovoljstvo nalazi u opasnim stvarima. Naročito ga pali glasan se*s, onakav da svi mogu jasno da čuju koliko uživa. Veliki je fan se*sa preko telefona ili sek*tinga, i obično će vas iznenaditi njime. Ako ste do sada pričali o bašti i gajenju cvijeća, u slijedećoj sekundi ćete se naći u razgovoru kako bi vas posjedovao u tujama. Htjeli vi ili ne, navući će vas na se*s preko telefona za sekundu.

Blizanci
Telefonski se*s veoma ispunjava ovaj znak jer spaja dvije stvari koje najviše voli – priču i se*s. Rado ga praktikuju, a pritom su veliki detaljisti. Složiće takvu sliku da će vam pocrveniti obrazi. Čak i da ne volite takvu vrstu komunikacije, poslije njegovog „poziva u kasne sate“, to će vam postati omiljena razonoda.