Ljubav nikada ne umire: OVO SU ZNACI DA NEDOSTAJEMO VOLJENOJ OSOBI!

Ljubav je jedna od najtajanstvenijih i najmoćnijih sila u univerzumu i ona ne umire, kada osoba koju volite više nije među živima. Postoje tri jasna znaka kojima vam voljena osoba, koja više nije živa poručuje da joj nedostajete:

Sanjate tu osobu:
Snovi postoje u duhovnoj dimenziji. Energija koju zrači ljubav prodire u snove i poprima oblik ljudi koji su vam bliski. Ove vizije su toliko jasne da u snu možete da radite ono što najviše volite. Takvi snovi izazivaju prijatna i dirljiva osjećanja, mada vam ponekad mogu slomiti srce. Ovako ili onako, to su kratke vizije, poslije kojih osjećate prazninu.

Univerzum usmjerava vaše kretanje
Uvidjet ćete brzo da će vas univerzum usmjeriti na mjesta na kojima ćete upoznati ljude koji će vam reći neke stvari koje niste znali o osobi koja je umrla, a bila vam je veoma bliska.

Emocije su vam van kontrole
Usred noći, poželjet ćete da budete na najneobičnijim mjestima. Nećete moći da se smirite, stalno ćete osjećati da vam nešto nedostaje. Takođe, nećete moći da objasnite vašu unutrašnju prazninu. Bez obzira koliko vremena je prošlo, duboko u sebi ćete znati da je to zbog osobe koja više nije među nama.

Komentari

komentara