Ljubav nam je “zapisana” na dlanu

Spojite dlanove i pokušajte da protumačite šta “udružene” linije na njima govore. Želite li da “pročitate” nešto o svom ljubavnom životu? Spojite dlanove i pokušajte da protumačite šta “udružene” linije na njima govore.


Kada se linije nalaze u istoj visini.
Ukoliko su se linije poklopile, znači da u ljubavi birate one kojima će vaš razum i vaša okolina biti zadovoljni. Nećete dozvoliti da u bračne vode uplovite sa nekim ko nije društveno prihvatljiv niti je osoba koja voli iznenađenja. Volite stabilnost, povjerenje i sigurnost. Uvijek dobro razmislite prije nego što bilo šta kažete i uradite.

Kada je desna linija iznad lijeve.

Ova slika bi mogla da otkrije vašu potrebu za starijim partnerima ili onim koji imaju mnogo više iskustva od vas. Volite osobe od kojih možete da učite, jer ste i sami iznad svojih vršnjaka, pa vas njihovo društvo mnogo manje inspiriše. U starijim osobama vidite adekvatne sagovornike i partnere za život.

Kada je lijeva linija iznad desne

Spojeni dlanovi sa ovakvom “postavkom” pokazuju da ste strastveni i avanturistički nastrojeni, da volite izazove, pa i rizike. Zbog impulsivne prirode, vrlo je vjerovatno da će vam se životni partner “desiti” neočekivano i da ćete se vjenčati u prvom naletu strasti, iznenada, na zaprepašćenje okoline.