Ljubav na vidiku: Ova tri horoskopska znaka čeka vrlo romantična zima

Mnogi ljudi u vrijeme blagdana maštaju o pronalaženju prave ljubavi koja će ih ugrijati i s kojom će moći provesti intimne trenutke, piše Elite Daily. Venera je planet ljubavi, ljepote i zadovoljstva, tako da je doista nešto magično u zraku. Promjena na ljubavnom polju stiže za tri znaka zodijaka – ovna, bika i ribe.

Ovan: Osjećat ćete se fenomenalno, a tako ćete i izgledati

Društveni život ovog znaka bit će veoma živopisan. Tko zna, možda upoznate nekoga zanimljivog kroz vaše prijatelje ili kolege s posla. Februar donosi nevjerojatna zadovoljstva i divlju strast, što će vam samo dodatno pojačati šarm.

Bik: Prepustit ćete se zadovoljstvima života

Mars, planet seksualne želje i vruće strasti, ulazi 3. januaraa u pustolovnog Strijelca u vašoj osmoj kući – kući seksa, transformacije i intimnih zajednica. To će pojačati vašu neobuzdanu strast i energiju. Moguće je otići na romantično putovanje s nekim ili ćete upoznati nekog na putovanju u inozemstvo, jer je sve moguće u ovom razdoblju.

Ribe: Ostvarit će vam se sve maštarije

Najvjerojatnije ćete, zahvaljujući utjecaju Merkura, dobiti poruku od vaše srodne duše ili će doći do razgovora koji će vas dodatno zbližiti.