LJUBAV KOJA INTRIGIRA: KAKO SE PREDSJEDNIK FRANCUSKE ZALJUBIO U 25 GODINA STARIJU PROFESORICU?

Brigitte i Emanuel Macron su “vizija ljubavi”, kaže kćerka prve dame Francuske, koja je nedavno u TV dokumentarcu govorila o ljubavi svoje majke.

Tiphaine Auziere (34) kazala je da je ljubavna veza njene majke i njenog 15-godišnjeg učenika počela u malom gradu Amiens 1990-ih. Tada je Tifain imala devet godina.

– Bilo je očigledno da su očarani jedno drugim, a istovremeno je to bila veoma teška situacija”, kazala je Auziere.

Navodi da je za Macrona prvi put čula od svoje starije sestre Lorens koja je jednog dana došla kući i rekla:

– Mama, u odjeljenju je jedan blesavi dječak koji zna sve o svačemu.

U filmu se pominje da je Macron svojoj profesorici izjavio ljubav sa 16 godina, kao i da su je njegovi roditelji zamolili da prestanu da se viđaju dok ne napuni 18, prenosi Kurir.

– Ne mogu da obećam ništa -, u dokumentarcu su citirali Brigittine riječi.

Njen tadažnji muž, Andre-Luis Auziere, napustio je porodični dom i preselio se u drugi grad kada je otkrio da njegova supruga ima aferu sa tinejdžerom.

Sadašnjeg predsjednika Francuske poslali su u školovanje u Pariz, pa je par 13 godina održavao vezu na daljinu. 2007. su se vjenčali.

– Ako bih morala da dam svoju viziju ljubavi, to bi bili Emanuel i mama -, kazala je Brigittina kćerka i dodala: Kada su zajedno, čini se kao da svijet ne postoji.

Brigitte Macron odbila je da govori za dokumentarac, ali je dozvolila da on bude objavljen. Priča se i da je Macron napisao erotski roman na osnovu romanse sa Brigitte, ali da to nikada nije potvrdio.

Brigitte je od Makrona starija 25 godina.