Ljepota u natalnoj karti: Provjerite jeste li ljepši od Vage, Vodolije i Jarca!

Astrolozi kažu da su ova tri znaka najljepša i apsolutno zasjenjuju sve ostale


Iako je ljepota zaista u očima promatrača i ne može se generalizirati, neki astrolozi ipak tvrde kako su ova tri horoskopska znaka među najljepšim predstavnicima zodijaka uopće, a objasnili su i zašto.

Mnogi filozofi su raspravljali o ljepoti, ali većina se slaže kako se fizička ljepota, može mjeriti nekim općim pravilima estetike, u koja spadaju mladost, simetrija i pravilo zlatnog reza, ali se ljepota isto tako mjeri onime kako osoba zrači iznutra.

Što se horoskopskih znakova tiče, najčešće ćete čuti kako su među najljepšima: Vaga, Škorpija i Jarac, a ovako izgleda kad stručnjaci pokušaju izmjeriti ljepotu prema natalnoj karti.

Zračni znakovi (Vaga, Blizanac, Vodolija – bilo da je u tim znacima Sunce, podznak, bilo malo više planeta) odlikuju se fizičkom ljepotom, imaju jednu crtu eteričnosti, profinjen ten. Od njih je obično najskladnija Vaga koja ima klasičnu ljepotu.

Ljudski znakovi (Blizanac, Djevica, djelomično Strijelac, Vodolija – opet ako je tu Sunce, Podznak ili više planeta) izgledu pojedinca dodaju ljupkost, a načinu na koji se pojedinac ponaša dodaju ono nešto pitomo i ljudsko. Ovakav „humanoidni“ izgled privlači druge zbog profinjenijeg općeg izgleda.