Ljekovit i prelijep nakit: TAMO GDJE POSTAVITE ŠRI JANTRU STIŽU LJUBAV, NOVAC, HARMONIJA, NESTAJU DUGOVI!

Šri Jantra nije samo obični komad nakita, ona je prevashodno nakit za dušu. Sa ovim nakitom ste sretniji, zdraviji i zadovoljniji. To je najmoćniji alat za unošenje harmonije i otklanjanje negativne energije, kao antena privlači kosmičke i božanske energije prema vama, a istovremeno harmonizira tijelo i um.
Bišćani Azra i Nedžad Džakulić već petnaest godina su u svijetu reikija. U toku duže od decenije rada sa ljudima, koristeći moderne i tradicionalne tehnike iscjeljenja, preko “Škole za dušu” stasali su u vodeću instituciju na prostorima regije čija je misija pomoći ljudima da pomognu sebi putem alternativnih metoda. Usavršili su brojne istočnjačke tehnike iscjeljenja, osmislili programe koji za kratko vrijeme „remontuju“ ranjene duše, neutrališu stres, vraćaju miran san, donose harmoniju, uklanjaju brojne zdravstvene tegobe.

Na svaki od svojih programa su ponosni. Ipak, čini se da je nakit „Šri Jantre“ najveća blagodet koju nude ljudima. Unikatne su, neodoljivo lijepo izgledaju, djelotvorne su u tolikoj mjeri da mnogi ljudi već na prvi dodir s njima osjete njihovu energiju koja potakne sreću.

Zanimljivo je da se za svaku osobu posebno radi ovaj nakit. Naime, Azra Džakulić je jedan od najpoznatijih astrologa na Balkanu, a Šri Jantre i astrologija su kao nokat i meso, dok je Nedžad Džakulić vrstan poznavalac ezoterije i grafički dizajner koji ručno iscrtava jantre te ih skupa energiziraju i programiraju za svaku osobu pojedinačno. Svakom svom klijentu Azra i Nedžad prvo „zavire“ u natalnu kartu, pa tek onda pristupaju ručnoj izradi i programiranju nakita. , koje nakon toga programiraju i dizajniraju.

– Zaista su naše JANTRE unikatne i djelotvorne. One nisu samo nakit, već su izuzetno moćan i efikasan alat za unošenje harmonije, ali i za otklanjanje negativne enrgije – otkriva nam tajnu bračni par Džakulić.

Mnogi vjeruju da posjedovanje Šri Jantre donosi obilje bogatstva, ugled, poštovanje, moć, posjede, ljepotu, zdravlje, napredak, udobnosti, sve vrste uspjeha i ostale poželjne vrijednosti. Ona pomaže u otklanjanju bolesti, dostizanju uspjeha u zanimanju, privlačenju novca, pobjede u sporovima, napredovanju u meditaciji, uspjeh u učenju i ljubavi; što god osoba poduzme biti će ovjenčano uspjehom i blagodatima ako se uskladi sa energijom Šri Jantre.

Tamo gdje postavite Šri Jantru ne može nedostajati obilja jer ova je jantra sposobna privući bogatstvo i osloboditi dugova. Dobro je poznata stvar da kada se Šri jantra nalazi u uredu poslovne zgrade ili prostora, taj posao cvjeta i povoljno se ekspandira, čineći posao uglednim i uspješnim. Ova jantra je svojevrsna zaštita od negativne energije, opasnosti, bolesti i nesreće.

Onaj ko posjeduje Jantru u svom domu sretna je osoba! Pored bogatstva i napretka, mir i mudrost su dodatni povoljni rezultati utjecaja ove jantre.

Šri Jantra nije čudo ili neka magija, ona je jednostavno oblik energije koja preobražava i usmjerava našu psihičku energiju u pozitivno stvaranje. Iz dana u dan, Šri jantra smanjuje nagativnosti na minimalni nivo i čini da se osjećamo sve bolje i bolje. Ona pročišćava tijelo i um, dajući onome ko na nju meditira daje unutarnju smirenost i sigurnost.

ŠRI JANTRA – ENERGETSKI PRIVJESCI: KAKO SE KORISTE, KAKO DJELUJU I KAKO IH NARUČITI

U “Školi za dušu” izrađuju i programiraju tri vrste energetskih privjesaka “Šri Jantra”: LIČNU, RAHU I ZA PROSTOR. .

LIČNA JANTRA (LJUBIČASTA) –

poboljšava energiju u vama i oko vas, otklanja blokade koje se odnose na vasu ličnu sreću (posao, zdravlje, odnosi, obilje-novac). Djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.

RAHU JANTRA (BRAON)

djeluje na vašu podsvijest, čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Posebno je korisna ako se borite sa anksioznošću, depresijom ili lošim navikama. Rahu također pojačava dejstvo osobne i jantre za prostor.

JANTRA ZA PROSTOR (ZELENA)

djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i radite te poboljšava odnose među partnerima, ukućanima ili kolegama. Idealna je za balansiranje odnosa svih ukućana.

VAŽAN SAVJET – Sve tri Jantre djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja. Opširnije tzekst pročitajte u aktuelnom printanom izdanju Aure, a kontakt telefon je 00387 (0) 61 477-772 ili FB STRANICA “Škola za dušu”

error: Content is protected !!