Liječenje bradavica bijelim lukom: EFEKAT JE NEVJEROVATAN

Bijeli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može ići ruku pod ruku sa nekim od najboljih antibiotika i čak biti efikasniji

Bijeli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lijekova koji može ići ruku pod ruku sa nekim od najboljih antibiotika i čak biti efikasniji. Može da zaštiti naše tijelo od bakterija, gljivica i infekcija, ali da bi bio efikasniji, važno je da ga konzumiramo na prazan stomak.

Naučna istraživanja su pokazala da će vaše tijelo biti bolje zaštićeno ako jedete bijeli luk ujutru prije obroka, jer povećava antibakterijska svojstva. Bijeli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; izvor je vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetetskih vlakana, aminokiselina, eteričnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalijuma, sumpora, selena i fosfora, piše Vorldhealthinfo.

I postoji još jedan način na koji možete koristiti bijeli luk. Potrebno je da ga stavite na flaster i zalijepite na kožu – tačnije na dio gdje su vam bradavice (uzrokovane HPV-om).
Isprobajte prirodni recept, ako mislite da druge opcije ne pomažu! Redovno ga mijenjajte svaki dan u naredne dvije edmice i uvjerite se da radi.