Lice otkriva estradne zavodnike: ŠTA KAZUJU VELIKI NOS ZIJE VALENTINA, SPOJENE ČOLINE OBRVE, VELIKE USNE AL DINA, HALIDOVE TANKE USNE, MERLINOVA MALA BRADA

Ima li istine u tome da su muškarci s većim nosom strastveni ljubavnici, ili da su oni koji imaju prćast nos neodoljivi šarmeri? Da li su gospoda sa izduženim licem zaista obdareni živim duhom, a oni s velikim usnama nezaustavljivi brbljivci? Analizirajte muškarce koji vas okružuju i smjestite ih u  neku od navedenih kategorija.

VELIKI NOS ZIJE VALENTINA: STRASTVENI EGOISTA

Znate li šta kažu za muškarce sa velikim nosom? Da imaju veliki novčanik! Njihov problem je što su ponekad cjepidlake, vole čiste račune. Srećom, oni su istovremeno veoma inteligentni, lijepo vaspitani, obožavaju kulturu i umjetnost. Najčešće ih možete naći u knjižarama, bibliotekama, muzejima i galerijama. Njihove omiljene teme vezane su za umjetnost, te istoriju. U ljubavi izmišljaju najneobičnije scenarije. Inače su strastveni ljubavnici, a seks, bilo kada i bilo gdje, je njihova omiljena deviza.

VELIKE USNE AL DINA– BRBLJIVAC

U suštini, oni su veoma puteni i nepopravljivi brbljivci. Mnogo pričaju, možda čak da bi prikrili nedostatak samopouzdanja. Recite im da su veličanstveni, to će pojačati njihov ego. Možete ih naći kod kuće kako pričaju telefonom, ili u kafiću kako ćaskaju sa prijateljima. U krevetu su senzualni, šampioni u maženju, velikodušni…

BEŠLIĆEV PRĆAST NOS – ŠARMER

Ovaj muškarac živi u svom vremenu, pa nije čudo što uvijek kasni na sastanke. Ali, kad se pojavi, njegova harizmatičnost i seksipil osvajaju na prečac. Nemoguće je naljutiti se na njega. Možete ga naći zaglavljenog u saobraćajnoj gužvi…Izuzetan je sagovornik. U krevetu je nježan, maštovit, strastven…Prosto je savršen, ali ga je teško zadovoljiti.

TANKE USNE – VATRENI PARNERI U KREVETU

On je nesiguran, teško ispoljava emocije. Budite nježni prema njemu, ispunite njegovu ogromnu potrebu za ljubavlju i uspjećete da slomite njegovu ljušturu. Ali, ne očekujte da vam kaže «Volim te», jer on će vam to pokazati nekim gestom. Njegove omiljene teme su: fudbal, ragbi i sport uopšte. U krevetu je izuzetan partner ako umijete da otkrijete njegove osjetljive zone.

MALA BRADA – MLAKONJE, ALI MAŠTOVITI LJUBAVNICI

On je pasivan, sa njim uvijek vi imate posljednju riječ. Voli udoban i lijep život, dobru hranu, duhovit je i voli zabavu. Možete ga naći u restoranu ili slastičarnici. Voli da priča o razlici između mliječne i crne čokolade, između običnih i mliječnih kifli…U krevetu je fantastično maštovit ljubavnik.

ČETVRTASTO LICE – TVRDOGLAVE OSOBE

Toliko je tvrdoglav da ga je teško podnijeti. Uvijek je on u pravu, autoritaran je, ali ima i dobre strane. Pouzdan je, nikada vas neće slagati, ili će to biti zaista sitne laži. Možete ga naći kako se raspravlja sa prijateljima, a najviše voli da priča o tome kako ga niko ne razumije i ne cijeni njegove prave vrijednosti. U krevetu je dominantan, strastven, moćan…

SPOJENE OBRVE  – BUNTOVNICI

Spojene obrve otkrivaju problem s identitetom, buntovnički karakter. Guste spojene obrve takođe mogu da znače da osoba želi da pokaže da je muževna, da joj izgled nije bitan, ili da obožava svoju mamu. Možda pati od Edipovog kompleksa. Možete ga sresti u cvjećari kako kupuje cvijeće za mamu. Obožava muške teme, fudbal, Formulu 1, motore. U krevetu su pravi mali mačo tipovi-malo grubi, ali strašno uzbudljivi.

NORMALNE OBRVE – OPTIMISTI

Prizemljen, optimističan, realističan muškarac, koji prezire visine i «hodanje po oblacima». Posjeduje prirodni instinkt za pravljenje novca. Kada jednom zauzme pozicije i zadobije moć, bilo da je riječ o spavaćoj sobi ili uredu, teško da će ga odatle bilo ko i bilo kada uspjeti istjerati. Ljubavnik s kojim uvijek znate na čemu ste.