Lejla G. iz Sarajeva umjesto u bračnoj harmoniji, prolazila je kroz pakao od života: ZAOVA JOJ „BACILA“ SIHIR OD ŽIVOTINJSKE KRVI

U roku od pola sata je dokučio odakle potiču sve moje nevolje, ali me je i sledio. Objasnio mi je da su mi napravljeni jaki sihiri od životinjske krvi, te da zbog toga imam gušenja i bolove, a da je to takođe uzrok moje neplodnosti.  Opisao mi je osobu koja mi je to sve radila, skoro je nacrtao, jedino što nije kazao ime moje zaove

Niko nije bio sretniji od Sarajke Lejla G., kada je na njenoj ruci zablistao vjerenički prsten. Lice joj je sijalo od sreće, topila se od miline dok je posluživala kafu i slatko svome svekru, svrkrvi, zaovama, ostaloj rodbini…

Sa izabranikom svoga srca Nedžadom bila je u vezi pet godina. Svi su za njih i njihovu ljubav znali i bračnu zajednicu aminovali. Kako je čovjek njenog života bio jedinac i mjezimac u porodici, treće dijete u porodici, (rođen nakon dvije sestre), a ona odrastala bez oca, bez razmišljanja je pristala da živi u porodičnoj koći kod njegovih. Imali su poseban sprat kuće za sebe.

 Spontani porođaj

  • Ja i danas tvrdim da su moji svekar i svekrva divni ljudi, susretljivi, pažljivi….Zaista su me prihvatili kao svoje dijete. Kada sam imala prvi spontani, svekrva je više prolila suza od mene.

U naoko sjajnoj porodičnoj atmosferi Lejla se posebno emotivno vezala za zaovu, što je i razumljivo jer je i njen muž nekako bio vezaniji za tu svoju mlađu sestru. Bila je miljenica u cijeloj familiji.

  • Ni u snu nisam mogla zamisliti da me djevojka koju sam prihvatila kao najrođeniju sestru koja mi je svim bićem prirasla za srce ne voli i da mi svo vrijeme radi o glavi – priča Lejla, koja je skoro dvije godine prolazila kroz paklene muke.

Bila je sretna, možda jedino prvih pola godine braka, a onda su počele nevolje. Ružnim snovima, u kojima joj se pojavljivao njen muž i pretvarao u krvoločnu zvijer, u početku nije pridavala značaja. Mislila je da  su to samo ružni snovi.

  • Znala sam se buditi iz tih strašnih snova toliko uplašena, da sam bježala iz kreveta u kojem je spavao moj muž. Nakon toga cijeli dan bi bila pod utiskom tih snova, a nikome ništa nisam smjela pričati.

Gubila sam volju za ishranu, čak i za ljubav. Bilo je situacija da pripremim ručak, ili nas svekrva pozove na ručak, ja gladna, ali ako sjede moj muž pored mene, sita sam, neka me muka uhvati, samo bih plakala i bježala što dalje. Takvo stanje su pripisivali mojoj tudnoći, ali nisam uspjela roditi dijete. Imala sam čak dva spontana…

 Sihir u kafi

Lejla se jedno vrijeme borila sama sa sobom, a sve te nevolje je pripisivala sudbini.

  • Polako sam se povlačila u neki svoj svijet tame. Međutim, to osamljivanje nije mi pomoglo da se riješim zdravstvenih problema koji su se gomilali iz dana u dan. Uslijedile su glavobolje, a nastavilo se sa vrtoglavicom, gušenjem i srčanom aritmijom. Ljekarski nalazi su bili svi uredni, doktori su sve to pripisivali trenutnim krizama.

U takvim situacijama čovjek pribjegava svemu i svačemu. Lejla se obratila za pomoć sarajevskom bijelom magu Adi Sarajliji, koji uz pomoć astrologije, tarota i urođenih vizija za kratko vrijeme detektuje problem ili žarište bilo čijih nevolja.

  • U roku od pola sata je dokučio odakle potiču sve moje nevolje, ali me je i sledio. Objasnio mi je da su mi napravljeni jaki sihiri od životinjske krvi, te da zbog toga imam gušenja i bolove, a da je to takođe uzrok moje neplodnosti. Opisao mi je osobu koja mi je to sve radila, skoro je nacrtao, jedino što nije kazao ime moje zaove. Dodao je da je to sve ona činila jer je bila ljubomorna što njen brat, a moj muž više ne poklanja njoj dovoljno pažnje. Ja sam joj bila glavna prepreka u bratsko – sestrinskim odnosima. I zato je čak tu životinjsku krv posipala po garderobi, koju je pozajmljivala od mene, sipala mi u kafu, hranu…

Tretmani kojima je bijeli mag Ado Sarajlija sa Lejle i iz njihovog doma “čistio sihir” trajali su 40 dana, a o tome koliko su bili uspješni najbolje govori činjenica da je njena zaova napustila porodičnu kuću, a da su se u Lejlinu bračnu zajednicu vratili životna radost, zdravlje i snaga.

  • I, ono najvažnije, očekujem bebu i nadam se da ćemo, kada nas bude troje, život nastaviti u našem stanu koji uskoro planiramo kupiti – zadovoljno završava Lejla G.

Kontakt Ade Sarajlije: 00 387 63 989 489 (Viber)

 

Komentari

komentara