Legenda koja traje, Zdravko Čolić, kroz numerologiju: Osmica je njegov ANĐEO ČUVAR!

Godina 1970., kada je počinjao svoju karijeru, bila mu je godina velike ekspanzije kroz medije i mase. Svojim glasom, pa i pojavom, osvojio je srca mnogih. Status zvijezde je zadržao do danas, u čemu su mu umnogome pomogli brojevi.

Nevena Đukić, po vokaciji je psihoterapeut, a po svom opredjeljenju numerolog. U dugogodišnjem radu sa ljudima stekla je veliko iskustvo i svojim znanjem mnoge usmjerila da nađu rješenja , razriješe svoje nedoumice i osvijeste sebe i svoje potrebe. Čest je gost Tv emisija i autor pet knjiga: Numerologija za početnike, Sinastrija, Tarot za početnike, Numerički tarot sa kartama, Autogeni trening.
Kontakt: mail: [email protected]; tel: 00 381 63 8810947.

Zdravko Čolić je rođen 30.05.1951. godine. Njegov numerički kod je  8 7 6 . Njegovo ime i prezime je u broju 9, što mu daje predispozicije za bavljenjem umjetnošću. Ovaj broj je takođe i mistika i tajnost, a to se u Zdravkovom slučaju odnosi na rijetko davanje intervjua i govorenje o njegovom ličnom životu.

On svoj život čuva i brani od javnosti, i nema potrebu da se javno eksponira u tom smislu. Smatra da javnost jedino treba da zna o njegovom radu, a ne o privatnosti, što je ispravno i svojstveno njegovoj ličnosti.

Njegov numerički kod je 8 7 6. Osmica u bioritmu je broj koji označava – vladanje, vladavinu. Budući da je osmica veliki Anđeo čuvar, Zdravku je pomoć dolazila u trenutku kada mu je to bilo najpotrebnije. U životu je bio u jednom teškom periodu ilegale, ali se kao Feniks izdigao još jači nego ikada.

Posjeduje jednu dozu perfekcionizma, jer su mu očekivanja vrlo velika. Iako ima istančan osjećaj za dobro i loše, za ispravno i pogrešno, može mu se dogoditi da momentu pogriješi i da krene putem koji mu nije namijenjen. Sedmica u generaciji mu daje izraženu intuiciju, koja mu pomaže da odabere pravi put i ispravi moguću grešku. Zdravko treba da uvijek posluša moć svoje intuicije, koja mu u pravom momentu daje rješenje, i ne treba da naknadnim raciom zanemari ono što mu je od božanskih darova poklonjeno.

Njegov lični broj 6, kojim vlada Venera, osim lijepog izgleda, dao mu je nevjerovatan glas . Broj 6 je zadužen za grlo, glas, pjesmu. Godina 1970., kada je počinjao svoju karijeru, bila mu je godina velike ekspanzije kroz medije i mase. Svojim glasom, pa i pojavom, osvojio je srca mnogih.

Godina kada se ponovo vratio na javnu scenu, bila je godina njegove regeneracije, kada su se aspekti udružili sa anđelom čuvarem i vratili ga na nov početak, gdje još suvereno vlada zasluženo, svojim radom i harizmom.

Ova godina donosi mu još lijepih uspjeha kroz pjesme koje pažljivo bira sa svojim timom. Razmišlja i o novom koncertu.

Osobe s njegovim kodom su osobe koje posjeduju veliki šarm i harizmu. Djeluju usporeno i ležerno, ali su zapravo puni snage i elana kada se odluče da urade nešto konstruktivno. Veoma su kreativni, ali nekada svoje potencijale ne iskoriste do maksimuma. Nisu materijalisti, ali dobro znaju čemu služi novac, pa se trude da sebe i porodicu obezbijede i osiguraju.

Zdravko je u godini u kojoj će donositi važne odluke koje će se ticati i porodice i karijere. Ova godina za njega predstavlja i otplatu karmičkih dugova u potpunosti, tako da će u novi ciklus ući rasterećen; otvaraće mu se potpuno novi aspekti koji vode i novim uspjesima i harmoničnom životu.

Zdravko Čolić je jedna od najvoljenijih javnih ličnosti na umjetničkoj sceni. Na veoma je visokom stepenu duhovnosti i veliki humanista.