Leđa o leđa: Božićna fotografija Melanije i Trampa dokazuje da najmoćniji par na svijetu ima velikih problema u braku?

Otkako je Donald Trump postao predsjednik SAD-a, sve što radi je pod povećalom javnosti, a posebno  njegov bračni život s nekadašnjom slovenskom manekenkom Melanijom Trump.
Donald i Melania Trump punili su naslovnice medija prve godine stolovanja u Bijeloj kući. Trump je tokom prvih 11 mjeseci svoga mandata skupio brojne neprijatelje zahvaljujući svojim nepromišljenim izjavama a javnost je veliku pažnju pridavala njegovu odnosu sa suprugom.


Naime, mnogi misle da brak Donalda i Melanije nije nimalo bajan, a kao potvrdu svoje teorije (osim sto drugih incidenata), pronašli su i u fotografiju koju je prva dama objavila na Twitteru. Na njoj supružnici sjede u sobi optočenoj zlatom ispod božićnog drvca, jedno drugome okrenuti leđima, kako telefoniraju.
Njihova božićna fotografija nije mnogima djelovala simpatično upravo zbog toga što supružnici nisu pokazali nikakvu prisnost. Mnogi su se prisjetili bivšeg predsjednika Baracka Obame koji je sa suprugom Michelle uvijek slao tople poruke.
Korisnici društvenih mreža ubrzo su se počeli rugati Trumpovima.

“Ah, govor tijela. Toliko ljubavi među njima…”, “Bračni problemi? Ova fotografija vrijedi više nego 1000 riječi”, nižu se komentari.

Neki su predbacili predsjedniku i da brine samo o bogatim građanima.

“Jeste li zvali i djecu koja su ostala bez zdravstvenog osiguranja ili samo onu bogatu?”, napisao je jedan tviteraš.