Kupovina novog automobila povećava zadovoljstvo i libido muškaraca

buying-a-carMuškarci vole da se šale na uštrb žena kako je ženama na pameti jedino šoping i kako je svaka manja kriza izgovor da se krene u šoping. Nekada je to trenutak kada dijeta krene naopako, nekada je to prosto loš dan na poslu, ali šoping prosto bude rješenje.

E, pa muškarci više nemaju izgovor da prebacuju ženama za ovakve izgovore, jer nova studija iz Velike Britanije govori da i muškarci uživaju u kupovini. A posebno u kupovini novih automobila. Dakle ideja o krizi srednjih godina bi mogla da pije vodu.

Naime, anketa o uticaju šopinga na zadovoljstvo ljudi, koja je sprovedena detaljno na uzorku muškaraca starosti između 25 i 50 godina, je utvrdila pravilnost koja govori o tome da je 74% ispitanika izjavilo da se osećalo znatno bolje i zadovoljnije nakon odlaska u kupovinu iz zadovoljstva.

Ono što je ključno za našu temu danas jeste činjenica da je na pitanje o tome da li su ikada u životu kupili samostalno nov automobil, oko 68% ispitanika odgovorilo potvrdno, a da je 95% onih koji su odgovorili potvrdno na pitanje o kupivini automobila, reklo da se takođe osećalo znatno zadovoljnije i srećnije. Ipak, pravi odgovor na ovu temu je to što je oko 9% njih, automobil kupilo u periodu od mesec dana prije vršenja ankete. Tom izolovanom uzorku muškaraca je postavljen i novi set pitanja koji se ticao njihove seksualne aktivnosti.

A kod svih 9% ispitanika koji su automobil kupili u posljednjih mjesec dana, bila je zabilježena povećana seksualna aktivnost!

Šta nam to govori? Ooo da, muškarci uživaju u kupovini automobila podjednako kao što to čine žene u čestoj kupovini komada odeće i stvari, a koje se skoro sigurno, ako posmatramo na duže staze, mogu izjednačiti sa cijenom kupljenog automobila.

Zaključujemo da je želja ljudi za seksom povećana kada zadovolje sopstvenu želju za novim stvarima u životu. Pa eto, ako bi Vaš muškarac planirao da kupi novi automobil, nemojte se mnogo buniti već ga pustite da proda svoj stari automobil brže bolje, recimo uz otkup automobila kako ne bi čekao dugo na kupca i neka se uputi pravo u salon automobila po novog mezimca na četiri točka.

Zbog čega otkup automobila povećava libido?
Okej, iz ankete priložene iznad zaključujemo da kupovina novih stvari, ili idealno otkup automobila za kupovinu sljedećeg povećava zadovoljstvo i libido muškaraca, ali zbog čega je to tako? Recimo da ovih nekoliko stavki može da pruži odgovor na ovo pitanje.

1. Novi automobili podsjećaju da unošenje novine prija – posmatrajte ovo i sa strane seksa. Naravno da se ne misli na bukvalnu novinu i promjenu partnera, već malo rasplamsavanja mašte nekim sitnicama poput unošenja novina u sam seksualni čin ili propratne elemente.
2. Novi, brži automobili čine da se i vi tako osjetite – ovo je često korišćen metod da se objasni potreba sredovječnih muškaraca za novijim ili bržim automobilima koji bi ih podsjetili na to da i dalje ima mladosti u njima i da su spremni za nove izazove, više nego ikad.
3. Prodaja starog vozila oslobađa – činjenica je da kada se riješite neke starudije, koju već dugo želite da prodate, samim tim pomažete sebi da pređete na novu, svježiju verziju sebe, povezujući je sa svim negativnim stvarima koje su vas mučile. Recimo, stari polovni automobili umiju da prave velike probleme, bilo da im crkava dio po dio, tako da ne možete ni na posao da odete ljudski, bilo da su već dugo parkirani ispred kuće i predstavljaju teret jer auto nije funkcionalan i isplativ, otkup polovnih automobila može učiniti da se riješite tog stresa koji je uvek tu negde, pa čak i kada ne razmišljate o njemu.

Čim se ugleda svježa boja novog vozila i osjeti miris novih kola, postaje jasno da je poziv za otkup polovnih automobila bio pravo rješenje.

(Dragan Antić/aura.ba)