Kupanje vrelom vodom i pravljenje selfija PRIVLAČI DŽINE I DRUGE NESREĆE U VAŠ ŽIVOT

Jedan od najpopularnijih duhovnih iscjelitelja na društvenim mrežama i u svijetu uopće hafiz Fuad Abdulah Seferagić iz Cazina, koji živi u Minhenu, piše, komponuje i izvodi ilahije na bosanskom jeziku. Na FB-u ga prati nešto više od 30.000 ljudi. On vrlo često na svom FB profilu daje vrijedne upute i savjete svojim prijateljima i pratiteljma. Evo jedne zanimljive objave:

“Svaku epilepsiju (koju sam do sada tretirao) izazivaju zaljubljeni džini kao posljedicu prečestog ogledanja u ogledalu, predugog i bespotrebnog boravka u WC / kupatilu, zbog predugog kupanja vrućom vodom ili čak zbog čestog selfijanja.
Tretirao sam rukjom makar 50 – 70 slučajeva epilepsije kod mladih ljudi, najčešće djevojaka ili žena i svi su nastupili ili u kupatilu, ili neposredno nakon dugog kupanja vrućom vodom ili predugog stajanja pred ogledalom, radi šminkanja, uljepšavanja, samodivljenja itd. To džini rade iz osvete ili da osobi prikače bolest – mahanu zbog koje bi bio spriječen brak ili interesovanje suprotnog spola za bolešću pogođenu osobu.
Lijek je isključivo u namazu i u ibadetu te u rukji a ne u medikamentima.

Omladino čuvajte se WC/kupatila i predugog kupanja vrućom vodom. Normalno kupanje je 5-7 minuta sa vodom koja je manje topla a čak sve preko 10 minuta za žene sa dužom kosom je bespotrebno i predugo, osim ako neko radi u rudniku.
Allah vas nagradio svakim hajrom! Amin!

Fuad Abdulah Seferagić”.