Krvna grupa i karakter: Koje žene su najljubomornije, a koje najsmirenije

Iako će to mnogi prihvatiti sa podsmjehom, postoji mnogo teorija o uticaju krvne grupe na našu ličnost.

To je naročito izraženjo u Aziji, najviše u Japanu i Južnoj Koreji gdje je krvna grupa veoma važan činilac za procjenu nečijeg karaktera. A kako to utiče na ženski temperament, pročitajte u nastavku:

0 krvna grupa
Žene sa nultom krvnom grupom su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima su vrlo ljubomorne i strastvene. Dominantne su i jake ličnosti. Pokušavaju u svemu da kontrolišu svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo. Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Treba napomenuti da među uspješnim, poslovnim ženama, i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

One od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nježnost. Kao supruge vladaju iz pozadine, a često znaju i da aktivno učestvuju u izgradnji karijere svoga supruga. Kao majke, prema djeci se postavljaju prijateljski, a sopstvene ambicije ostvaruju i preko supruga i djece.

A krvna grupa
Ova krvna grupa karakteriše žene koje odlikuje strpljenje i smirenost. Vrlo često o njima vlada mišljenje da su nesebične, druželjubive i vrlo disciplinovane. Ove žene cijene urednost i komfor, i uvijek teže ka beskonfliktnom rješavanju problema.

Ipak, one su i vrlo tvrdoglave i ponekad razdražljive. Često sebe doživljavaju kao potčinjene. U ljubavnim odnosima vrlo su stidljive, ali poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osjetljive prirode, otkriće svoja osjećanja tek kada su potpuno sigurne da neće biti prevarene i povrijeđene. Kao supruge su idealne. Takođe, žena sa krvnom grupom A je majka koja svoju djecu pazi i podržava, ali i zahtijeva mnogo od njih.

B krvna grupa
Žene s B krvnom grupom odlikuje fleksibilnost karaktera. One odlično podnose usamljenost, ali u velikom kolektivu se osjećaju kao riba u vodi. Za razliku od prve dvije krvne grupe, one ne vole ni da budu vođe, ni da budu potčinjene. Ali, znaju veoma dobro da izvuku korist iz različitih situacija, čuvajući pri tom svoju nezavisnost.

One se poprilično dobro snalaze u društvu. Vole flert, pa ne treba biti iznenađen činjenicom da imaju mnogo prijatelja suprotnog pola. U ljubavi očekuju nježnost i zadovoljstvo, sreću i vjernost, kao i stalnu pažnju svoj partnera. U ljubavnim odnosima djeluju pomalo zahtjevno i nedodirljivo i zato se teže odlučuju za brak. Inače, kada se udaju i postanu majke, vrlo su odane i posvećene.

AB krvna grupa
Predstavnice ove krvne grupe su veoma osjećajne i uravnotežene. Taktične su, pristojne i poštene. Ove žene vrlo teško donose bilo kakve odluke: doslovno ih razdiru sumnje i unutrašnji sukobi. Takve žene su često voljene. U ljubavnim odnosima su vrlo iskrene.

Isto tako, obožavaju muškarce avanturističkog duha, međutim, uživaju u ljubavi samo dok im partneri dozvole da ostanu mistične. Kao majke vrlo su popustljive prema djeci, blage su, i nisu zahtjevne. Uspješno pronalaze mjeru u tome koliko mogu biti prijatelji svojoj djeci.