KRISTIJANU GOLUBOVIĆU HIRURZI „DUGU DEVETKU“ U GAĆAMA SPASILI PRESAĐIVANJEM SPOLNOG ORGANA MOMKA NA SAMRTI

Kad me danas pitaju funkcionira li kako treba, ja im kažem: Ne samo da je funkcionalan, nego i poboljšan”.

 Kristijan Golubović je poznat u regiji po svojoj kriminalnoj prošlosti i nastupima po reality showovima u kojima rado prepričava anegdote iz svog života, a mnogima je najdraža ona o njegovom penisu. Naime, Kristijan je imao nezgodnu situaciju s jednom djevojkom, iz koje je jedva izvukao „donju glavu“

Priča je nedavno ponovno isplivala na društvenim mrežama, a ide ovako:

“Nekad sam imao dugu devetku, a sad kratež! Kad sam bio mlad, djevojka me je oralno zadovoljavala i u jednom trenutku mi je stegla zubima ponos prosiktala: „Hajde me sad varaj!’“.

U tom trenutku je zagrizla koliko je mogla, otkinula vrh i ispljunula ga! Ja sam krvav izletio iz sobe, rekao ocu što se dogodilo i izletio na ulicu. Uletio sam u taksi i rekao da vozi u bolnicu. Vozač je mislio da sam ranjen.

U bolnici sam upoznao jednog dečka koji je umirao od raka i poželio mu da ozdravi. Kada sam bio na operacijskom stolu, moj je otac stigao s mojim glavićem koji je pronašao na podu sobe.

Međutim, on se već potpuno isušio i smanjio i nije ga bilo moguće prišiti. U tom trenutku, čuo sam da je onaj dečko umro i pitao njegovu obitelj da mi doniraju njegov glavić koji su mi na kraju prišili.

Kad me danas pitaju funkcionira li kako treba, ja im kažem: Ne samo da je funkcionalan, nego i poboljšan”.

Ovu je priču Golubović ispričao i tokom sudjelovanja u Farmi.