Kristijano Ronaldo: ROĐEN DA BUDE PRVI I NA STRANI PRAVEDNIH!

Zezao sam ga za onu raspalu bogatašicu Paris Hilton. Rekao mi je da je njen menadžer nazvao njegovog. Padao joj je rejting i riješili su da ga podignu tako što će snimiti pola sata navodnog susreta njih dvoje na nekoj plaži u Španjolskoj. Odradili su to bez ikakvih bliskosti, a na račun Ronalda je leglo milion dolara.

Kristijano Ronaldo je Vodenjak sa Mjesecom u znaku Lava pri rođenju. On je jednostavno rođen da bude prvi, glavni, na čelu i uvijek na pravoj strani. Voli atraktivne žene, može biti poznata, ne smeta, ali mu to nikako nije uslov. Izuzetan je suprug i otac. Imaće najmanje dva braka. Želi biti autoritet svojoj djeci i jako se nervira kad ga ne slušaju i ne shvataju ozbiljno.

Želi da njegova izabranica bude oličenje profinjenosti i dobrog ukusa, da bi je pokazivao svima i svuda. Za Kineze je on zimski Bivo, Yueh Niu. Od malena mijenja mjesta boravka i od rane mladosti postaje čuven. U svakom gradu ga vole, a rivali ne mogu da ga podnesu. Pod jakim je utjecajima bijele boje, mjeseca i metala. Vrlina metala je poštenje, ukus je ljutina, a zvuk je plač. Ti ga osjećaji najčešće obuzimaju.

Dosljedan je u svemu čega se prihvati. Ozbiljno shvata obaveze i nastoji biti neovisan i pravedan. U kasnim tridesetim će se skrasiti i voditi miran život ali će se uvijek oglašavati na strani pravde, kao skoro u vezi Palestine.

Ljudi ne treba da vjeruju u sve što pročitaju o poznatima ili vide na TV-u. Pričao mi je Kristijanov raniji klupski drug iz Junajteda – Nemanja Vidić, da je Ronaldo naizgled nabusit i uobražen ali samo dok ga ne upoznaš.

“Na prvom treningu sam ga startom iznio s terena koliko me nervirao. Poslije sam uvidio da sam pogriješio. Izvinio sam mu se i postali smo veliki prijatelji. I dan danas se čujemo. Zezao sam ga za onu raspalu bogatašicu Paris Hilton. Rekao mi je da je njen menadžer nazvao njegovog. Padao joj je rejting i riješili su da ga podignu tako što će snimiti pola sata navodnog susreta njih dvoje na nekoj plaži u Španjolskoj. Odradili su to bez ikakvih bliskosti, a na račun Ronalda je leglo milion dolara. Njoj se privremeno povratio rejting. Kristijano je odmah novac proslijedio svojoj humanitarnoj fondaciji, okupao se i izašao sa svojom djevojkom. Tek da znate kako to funkcionira” – ispričao mi je Nemanja.

Preporučio bih mu da spava sa glavom okrenutom ka zapadu, kako bi amortizirao preveliki utjecaj metala na svoj organizam. Očekujmo ga na Balkanu nakon karijere nogometaša kao humanitarca i pomiritelja.

(aura.ba/Aura broj 306)